LÖRDAG, det tackar vi för!

Shullululu Elsa här! Vaknade tidigt i morse av att regnet öste ner utanför fönstret, mysfaktorn är hög då tycker jag. Katta åkte iväg till skolan och Sandra på äventyr :) Jag har varit hemma hela dan och latat mej, tills katta kom med bilen och hämtade mig. LUNCH! Det var gott :) Nu ska vi åka iväg och kidnappa Agrin i Beverly Hills, det blir gött, länge sen vi sågs, eller ja, några dagar i allafall...
Ikväll blir det Lattjo Lajban, Då ska vi göra Hollywood :)




Titta på dom här da... Världens finaste ju! Bästa roomisarna <3



Tog bilden igår, när vi var på Urth Cafe på Melrose. Jätte mysigt! Vi sprang runt där och besökte lite vintage affärer bla, mkt fint att titta på. Efter det så åkte vi till 104 s. Robertson Blvd - Odd Molly har öppnat där. Eleni, Kattas vän jobbar där, och dom öppnade för första gången och bjöd på champagne.





Var är världen påväg... en ny katastrof har inträffat i Chile.
En extra tanke till alla drabbade och deras anhöriga! Må Gud vara med er! <3




/ E


Påhopp

Elsa här! Oj oj så många komentarer man fick om schemat jag har... visst har jag det bra, det är ju jag som gjort schemat så, långa dagar med torsdag och fredag lediga, som förra terminen. Har även en online kurs som kräver några timmar i veckan. Bara massa påhopp känndes det som att jag fick. Bara festar och festar. Hahaha var i och för sig ute igår, tillsammans med Katta och Sandra, på My House. Det var sköj :) Så visst har jag det bra ;)

Men vill bara visa Mamma, syster och bror som hackar på mig vad jag precis blev klar med denna torsdagkväll. Här är min första Design läxa som ska lämnas in på måndag, känns bra att ha den gjord, i morgon väntar fler läxor.

Puss på er mina egna små haters <3 Love you!



Vi fick bara använda oss av en penna, och endast göra allt med raka linjer i olika riktningar och mellanrum så att det bildas mörkare och ljusare kontraster. skoj skoj :)

/ Elsa


It's all good Baby Baby

Sådär, då var hela schemat klart för min vårtermin. Har ju krashat alla mina klasser, vilket helvette. Klassen som jag sprungit till i en och en  halv vecka nu, var det 20 st som ville krasha, men bara 6 platser fanns kvar. Så läraren fick lotta...TYST, jag som har världens otur jämt, drar en lapp, och den är tom... jag blev jätte ledsen, men när alla hade dragit så visade det sig att nästan alla fick en tom lapp, så en dragning till, Och då drar jag en lapp med en etta på... gaaaaahhhhh jag vrålade i klassrummet och skrek härligheter på svenska hahaha

Jag tänkte att det skulle hjälpa om jag såg söt, snäll och oskyldig ut, så i morse satte jag på mig en rosa rosett i håret, haha vilken rövslickande mupp! Nästan så att jag tog med mig ett stort rött äpple att ge till läraren, men lät det stanna hemma ;)

Mitt schema:
Måndag: 11.15-13.40 Design , 14.00-16.30 Oil painting
Tisdag: 12.45 Color Drawing
Onsdag: 11.15-13.40 Design , 14.00-16.30 Oil painting

Shit vad ointresant för er att läsa... dax för mig att hoppa in i dushen. Jag plus mina roomisar ska nämligen ut ikväll :) Det blir skoj!

Puss och hej <3 Elsa



Surprise

Katta har i två dagar överraskat mig och Sandra med middag när vi kommer hem från skolan :) Det är verkligen uppskattat! Nyttiga har vi blivit oxå ;)
När vi kom hem igår så lagade hon mat, lyssnade på musik, tittade på tvn och tittade på Oprah klipp på datan..SAMTIDIGT, helt hystersiskt, allt skulle överrösta varann, så tänk er ljudnivån haha.... Hon är så rolig, hon kan lixom inte bestämma sig för vad hon vill göra i samma sekund. Tror hon har Adhd, men Sandra säger att hon inte har det. Haha mycket energi i allafall, det är väl bara det da! ;)

Jag och Sandra såå nöjda, här vankas det falafel, mmmums



Puss Elsa

Vanskapbetydermycket

Min bästa vän är som en syster för mig. Darfor kan jag bli latt irriterad och brakig mot henne. Jag ska alltid ha ratt, aven dom gangerna jag egentligen har fel. Antoula, du om ngn vet. :) Maste bli battre pa det dar. Du ar en sann van och jag uppskattar dig. 



Villa Marina

Hej! I fredags sa akte vi ivag till Melrose som jag skrev i det tidigare inlagget. Vi kakade pa ett super mysigt stalle som heter The Ivy. Vi tog nagra bilder, men maste vanta tills att Pavan skickar dom till mig. Senare pa kvallen gick jag ut. Sandra & Elsa hade fatt nagra biljetter till ngn Lakers fest. Inga lakers spelare sags till sa lange vi var dar, men javligt bra musik spelades och sa var d lite kul att prova ngt annat an Hollywood. Senare drog tjejerna vidare, jag akte hem. Hade skolan klockan 8. Vi hade tva quiz, fick A pa bada. Yes. Efter skolan sa motte jag upp girlsen. Vi akte till Venice & kakade pa en italiensk restaurang. Senare pa kvallen var jag och Elsa bjudna pa ett fodelsedags firande. Det startades pa ett mexikanskt stalle dar vi at & drack drinkar och akte sen vidare till ett utestalle och senare till en efterfest. Kul kvall. Onskar att man kunde beratta allt som hander, men tyvarr. Lol. Idag var jag pa maknaden. Det borjade regna nar jag kom dit, sa alla borjade plocka ihop sina grejer, hann iallafall kopa en klanning! Nu ska vi snart pa bio. Hasta la vista /K

Tigrar ska inte gå löst

I morse så hade Tiger Woods presskonferans där han i 14 minuter bad om ursäkt till familjen, vänner och folket. Jävla patetiska människa. Det var inte så att det var ett sne steg (and dont get me wrong, ett sne steg tycker jag räcker för att ta död på kärleken) , utan nu pratar vi om flera år med andra kvinnor. Till och med när hans fru Elin låg på sjukhuset och fött hans andra barn så hade han kontakt med andra kvinnor. Hur jävla iskallt är inte det. Jag blir chockad och arg, tyvärr så är otrohet så jävla vanligt idag. Till alla otrogna människor: tänker ni inte på vad ni kan förlora, eller tar egot helt över eran trånga lilla hjärna?



Jag är inte lika duktig som katta på att ladda upp filmer, men kan länka i allafall. Här har ni Presskonferansen: http://www.cnn.com/video/#/video/sports/2010/02/19/sot.tiger.woods.statement.cnn?hpt=C2

/ Elsa


Molnigt.

Hej! Det blev inge party for mig igar. Agrin var ganska nara pa att fa med mig, men jag hann angra mig. Var hemma hos Maja med Pavan och hade det mys. Vi satt och pratade till the early morning. Vi pratade om det mesta. Fran jordbavningar och katastrofer till Dubai och lyx. Alskar diskussioner. Blev ganska trott pa slutet sa satt och lyssnade bara. Intressant. Pa tal om jordbavningar sa har ni sakert hort att en stor jordbavning vantar Kalifornien. Lite laskigt. Hur tontigt det har an later sa ska jag faktiskt kopa en ryggsack med allt som man behover om det skulle ske en. Vatten, mat, ficklampa osv. Ska ha en i bilen och en i hemmet. Ska tvinga mina roomies oxa. Dom bara skrattade nar jag sa det, men man vet aldrig vad som hander. Man ska alltid vara beredd. Det ar val att planera och vara organiserad? Ser ni, jag kan oxa :) Nar jag kom hem igar o var redo att sova sa far jag ett samtal av Jack som ar pa vag hem fran jbt, gaendes. Fran Santa Monica till Marinan. Det ar en lang promenad. Akte iallafall och hamtade honom. Nar jag kom hem sa var jag pigg igen. Satt och kollade pa en massa youtube klipp och somnade senare pa soffan. Det var meningen att jag skulle sova inne i rummet igar. For forsta gangen pa lange. Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska mota upp Maja&Pavan och aka till Melrose! Kram pa er /K

Plugg, plugg & plugg.

Hejsan. Hoppas att ni mar bra dar hemma. Elsa & Sandra ar ivag och ska fixa lite med skolan och jag har varit hemma och pluggat. Nu ar jag antligen fardig med lasningen, ska nu ta provet som ar online. Wish me luck. Blev vackt av en jatte full Elsa igar natt, eller klockan 5 pa morgonen. Jag var inte sa glad, blev ganska sa arg. Hatar att bli vackt, speciellt nar det inte ar for ngn speciell anledning. Jaja, sant far man sta ut med ibland. Nu funderar jag pa om jag ska stanna hemma och ta det lungt ikvall eller om jag ska dra ut pa party. Kanner att jag ar i behov av att traffa lite manniskor sa d kanske lutar lite mer at utgangen. Hm, vi far se :)

Fint.


Last night!

God morgon, eller god eftermiddag. Klockan har slagit halv ett här i Los Angeles. Igår var jag och Sandra ute och dansa på My House, en klubb som ligger på La Brea och Hollywood. Ghöölet bra musik, så i morse när jag vakna såg jag ut så här. haha



Det är kul att skolan börjat, och jag har craschat alla kurser, det innebär att man går till en klass som redan är full och hoppas på att få adda den kursen i allafall. Det känns som att  det ska gå bra, det får jag reda på på måndag. :)
Nu ska jag snart springa iväg till skolan och inskaffa mig en bok till min online kurs jag har. Det är en 8 veckors kurs i Art History.

Pose i taxin ;)

 



Vill bara passa på att gratta min älskade storasyster Elin som fick högsta betyg i sitt stora skolarbete som hon kämpat med så mycket! Jag älskar dig och du har världens mest stolta lillasyster!

Puss Elsa



Solen uppe och faglar kvittrar

Vaknade klockan 8 idag. Borjar inte forens tva. Vet inte riktigt hur det gar ihop nar jag gick och la mig vid 3, men vill val gor det mesta av dagen helt enkelt? Nu ska jag satta igang med en laxa som ska lamnas in idag. Ska forsoka gora den sa fort som mojligt sa att jag kan lagga mig vid poolen och sola lite innan det ar dags att dra till skolan. Jag vet, vi har det ganska bra! Puss

Utanfor var balkong just nu. /K


Vår i La (aka 27 grader) SHUU ;)

Fan vad göött det är att gå till skolan i shorts och linne. Det är runt 25 grader hela denna vecka, inte illa inte illa... shit vad jag retas med er där hemma, flåt!  Första skolveckan är här och det är stressigt att hitta kurser, då alla är fullbokade. Men det ska nog lösa sig :)
Saknat min Katta när jag varit borta en månad, men nu är vi back together igen, oslagbara och virrigare än nånsinn :)

Varit en liten partyvecka såhär innan skolan. Kul att se så sjukt mycket olika människor när man går ut och partajar här i La. För nån kväll sen när vi var ute, så stod jag och några kompisar runt ett bord och hade trevligt, och upp kom plötsligt Robert Knepper, han som spelar T-bag i Prison Break. Fyfan vad rädd jag blev haha, Han ser ju lika creepy ut som i serien, jag tittade nästan efter hand-protesen, som om det var på riktigt. Han vingla runt där med sin konjak. Kunde han inte tagit med sig Michael Scofield?
Fredrik Ljungberg var oxå på Playhouse den kvällen.

Har jag sagt att jag ska börja träna.!!.. Nu jävlar ska jag bli fit :) Har ju föfan hållning som en ostbåge. Slut med det nu! SHOO!

Puss och Kram / Elsa


Lunch på 3rd street promenade för en vecka sen





Happy new Vegas!

På nyårsafton åkte vi ju till Vegas:) Katta, Zakia och jag. Det var galet roligt, speciellt (NOT) när jag klockan 06.30 på nyårsdagen (direkt från partyt) skuttade iväg till Vegas flygplats för att åka hem till Stockholm. INGA komentarer. Jag bokstavligen såg ut och luktade spritbutik, lite den!
Men det var en jätte rolig natt och här har ni några pix :)






På nått sätt lyckas vi alltid fota i korridorer Katta och jag, tror vi gillar det ;)



<3 / Elsa

Morning


Hej Sverige! Vaknade precis. Tjejerna ar vakna dom med. Det ar deras forsta skoldag idag. Igar sa hoppade jag faktiskt over skolan, lite dumt, men missade inget viktigt. Pa kvallen sa akte vi till Cheesecake factory och sen vidare till the Groove for att ga pa bio. Jag & Elsa la oss vid tre typ. Varfor ar det sa svart for mig att sova om natterna? Vaknar oftast klockan 8. Det kan ju knappast vara sunt att sova sa lite. For er som undrar sa ska Elsa blogga ikvall. Kram K


Sunshine.

Nu har jag bloggat for fullt och det ar enbart for er skull. Nu ska jag strax ivag till skolan. Det ar for ovrigt 24 grader och solklar himmel och jag NJUTER!

V-Day Weekend.

Jag kan inte komma pa vad vi gjorde i tordags eller fredags, men Elsa far ta det. I lordags iallafall sa hade jag mitt midterm i ett av amnerna. Jag maste fa ett A for det kandes jatte bra. I slutet av provet sa fick man vara i en grupp och hjalpas at. For forsta gangen pa lange sa var jag den som kunde mest. Sista 20 min sa bad alla mig i gruppen att ga igenom deras prov och kolla om d stamde. Lol. Hur sjukt ar de? Jag ar fran och med nu en av dom smarta i klassen. ;) Pa kvallen sa skulle vi ut. Jag var jatte trott men tjejerna sa att jag var tvungen att hanga med for vi skulle ivag pa ngt som jag inte fick missa. Jaja ok. Nar vi blev klara sa akte vi hem till Agrin, Pavan och co. Pa en forfest trodde jag. Vi oppnade dorren och det enda jag sag var en massa folk som skrek SUPRISE! Gissa om jag blev jag overraskad. Fattade ingenting. Jag brukar anda ana nar sant har ska ske, men hade faktiskt ingen aning, inte det minsta. Dom hade fixat iordning en overrasknings fest for mig, for att jag transfererat och borjat pa Northridge. Jag visste inte vart jag skulle ta vagen, blev sa generad men sa glad. Dom hade bara kopt massa godsaker som jag gillar och hade till och med satt pa Usher i bakrunden. Lol. Ju mer jag tanker pa det desto gladare blir jag. Sant uppskattas verkligen! Tack alla! Agrin, vet nog att d var din ide sa du ska ha ett speciellt tack. Under det harda yttre sa ar du faktiskt en av mina vanner som jag vet har ett stort hjarta. I mean it. Efter det sa var d Hollywood som gallde. Det var varldens trafik sa jag jag somnade i bilen. Vaknade av en krock. En bil korde in bilen som jag akte i och nej d var inte jag som korde bilen. Det var ingen stor krock, sa d lostes fort. Inne pa playhouse hade vi kul. Jag akte ivag tidigare med Pavan & Kim. Jack kom och raddade oss med bilen. Igar var d V-Day. Vet att manga inte gillar sana har dagar eller tycker att dom ar onodiga men jag tycker att det ar kul. Tog med mig Sandra och akte ivag och kopte en massa gott. Vi stadade och fixade lite mys har hemma. Hemma gjorda jordgubbs mojitos blev det oxa! Man behover inte vanta pa att ngn annan ska fa en att kanna dig speciellt, viktig, eller alskad. :) Pa kvallen blev d utgang, men jag hoppade over det. Nar Sandra kom hem sa var jag fortfarande vaken. Nattugla, javisst.

Superbowl

Forra sondagen kom Elsa tillbaka. Kandes jatte kul. Det var superbowl den dagen. Superbowl ar finalmatchen inom USA:s nationella liga i amerikansk fotboll. Det ar jatte stort har. Vi blev bjudna pa en hel del festligheter, men vi akte ivag till en strand i Malibu istallet. Pa kvallen sa skulle alla till playboy mansion, men jag bestammde mig for att aka och hamta Elsa istallet. Hade ingen energi till det. Sant hander hela tiden har, sa d gor liksom ingenting om man missar ngt. Vi satt hemma och tog d lungt och fick senare besok av Jack och hans vanner. Veckan har varit stressig, varit jatte mkt i skolan sa har pluggat for det mesta. For nagra dagar sen sa satt jag vid koksbordet i 13 timmar i strack. Det var en arkitekt laxa, man skulle skissa och halla pa, tror att jag gjorde om den 6 ganger for att jag inte tyckte att den sag perfekt ut. Mina roomies sager att d ar en sjukdom, visst ar d inte det? 

Liten uppdate

Ok, nu tar jag tag i det har. Andledingen varfor jag inte har bloggat beror inte pa att d blivit en massa festande efter att Elsa kommit, utan har helt enkelt varit for lat. Har varit ute non stop innan mina vanner fran Sverige kom tillbaka och fattade inte hur jag orkade tills jag upptackte att batterierna tog slut. Nar Sandra kom hit sa fragade hon mig hur jag orkade, du ar typ superwoman. Det stammer, jag har varit som robot den senaste tiden. Om d inte har varit sa att jag varit ute och festat sa har jag sprungit runt pa en massa aventyr, eller pluggat i timmmar, till slut sa orkar inte kroppen mer. Det ar val det som hant nu. Slappna av, som Daniel & Musse brukar saga. Liten snabb uppdate. Forra helgen sa var jag, Maja och Pavan pa Jennifers inflyttningsfest. Kul! Alskade lagenheten! Efter sa skulle vi vidare till playhouse, ett ute stalle. Pa vagen dit i bilen sa hade jag, Maja & Pavan en egen liten fest. Vi sjong, skrek, dansade och inte minst skrattade! Pa klubben traffade vi pa Agrin och co. Ibland hander det saker som man inte riktigt skriver pa bloggen, antingen for att d tar lang tid eller for att ni faktiskt inte far veta. Lite den. Dagen efter sa var jag, Maja & Pavis blev bjudna pa en Lakers match. Johanna, en kompis har skulle firas! Vi sag matchen fran en vip lounge. Aven fast d var riktigt coolt sa foredrar jag nog att sitta i publiken men d far bli nasta gang da man enbart ar dar for att titta pa matchen. Det var lite trangt sa vi satte oss vid ett bord och bestallde in drinkar och massa gott istallet. Kvallen kunde inte bli battre. Efter matchen sa forvandlades loungen till en klubb. Leonardo Dicaprio, Tiger Woods och Jack Nicholson var pa plats oxa men ingen som jag fick syn pa. Ute regnade det som bara den. Vi skrattade sa mkt den kvallen. Ingen ville hem sa vi akte forbi Marinan till Pacific Cost Freeway dar vi bara akte, pratade men oxa bara satt tysta och lysnade pa musik. Ett perfekt slut pa en underbar kvall!

Paradise Cove.


Efter en massa spring idag, sa ville jag ivag till stranden ett tag. Sandra hangde med. I bilen, pa pacific coast highway, langst havet, mot Malibu. Vilken kansla. Efter d sa akte jag ivag till Agrin och company. Maja och Pavan kom sen sa jag blev kvar ett tag. Skulle egentligen trana med Maja, men eftersom att jag fortfarande ar forkyld sa hoppade jag over det. Nar jag kom hem sa hade jag fatt ett oroligt mess av mamma. Oops. Nar jag korde sa ringde pappa mig, bad honom att ringa upp. Nar han ringde andra gangen sa korde jag fortfarande men sa att jag skulle stanna nanstans. Precis nar jag parkerat sa las det pa. Min kara pappa trodde da att ngt hemskt hade hant. Jag vet inte vad jag tankte som inte horde av mig. Tankte nog att han skulle forsta att mina batterier tog slut. Nopp. Skype ringer. Dom hade varit vakna hela natten och vantat pa att jag skulle visa ett livstecken. Shit, vilket daligt samvete. Sorry familjen. Lite roligt att hora vad pappa hade hallunicerat ihop. Har precis pratat med Grekland och ska nu kaka mat, sadar klockan halv 2 pa natten. Har bara atit en gang idag, glomde totalt bort det eftersom att jag varit ivag hela dagen. Mkt bra start. Sa fort jag blir frisk sa ska jag kora jarnet. Beach 2010 it is. Elsa, ditt hold pa skolan ar borta. Jag var i din skola och fixade med det som du slarvat med. Du hade inte betalat ngn fee. Adda kurser nu, dom ar typ slut horde jag. Ja, d ar meningen att du ska bli stressad nu. Glom inte att satta in pengar for hyran, den ska betalas imorgon. Puss

So soulful.




Ett gott skratt förlänger livet, sags det.


Hade bara en lektion idag. Maste bara saga att jag ar super nojd med skolan och alla klasser pa Northridge. Kanns inte ens jobbigt att ga till skolan, kanns inte ens som att jag gar i skolan. Njuter och trivs. Pa vag till parkeringsplatsen efter klassen idag sa var d nagra tjejer i en bil som borjade ropa pa mig. GIRL!! Forvanad vande jag mig om. Take down your skirt, your ass is showing. Jag hade gatt runt sadar i en kvart! Nu hoppas jag bara att dom i in klass var for upptagna for att marka ngt. Pinsamt. Kan inte gora ngt annat an att skratta. Lite komiskt att d hander just mig. Efter skolan sa var d tankt att jag och Agrin skulle ivag och kaka en snabbis. Vi vantade till 7 pa att matstallet skulle oppna. Agrin, Zakia & Esra som oxa var med ville ata dar. Nar vi kom dit, sa var han tvungen att forbereda allt, det tog tva timmar. Det ar inte roligt att umgas med en hungrig Katta. Fick maten kvart over 9 och jag slutade skolan vid halv 5. Jaja d var riktigt gott, sa d var vart det. Nu maste jag lagga mig, ar jatte trott. Ska upp tidigt och gora laxan. Imorgon borjar mitt nyttiga och friska liv! Dags for gymmet! Maja, nu kor vi!!

We are the world.

Klockan ar nu 12 och jag borjar klockan 2, vilket betyder att jag kan lata mig i en hel timme. Det behovs. Haller pa att titta pa en massa klipp fran grammy galan. Galan saknade en person, varldens basta artist, Michael Jackson. Fin tribute. 3D- filmen var en viktig del i Jackons planerade London konserter. Nar Michael sag filmen forsta gangen hade han tarar i ogonen sags det, det har jag med kan jag ju saga.

Helgen.

Fredag: Hann jag bocka av en hel den pa "maste-gora-listan". Kom hem och borjade med laxan som jag hade till i lordags. Vi skulle ga pa ett pre event for grammy galan och det vill inte jag missa sa stressade som fan for att hinna bli klar. Jag hann. Vi drog ut till ett annat stalle forst och tankte aka till eventet senare. Eftersom att jag borjar 8 dagen efter sa tankte jag dra hem tidigt, men d blev inte riktigt sa. Vi stack fran klubben nar d stangde, vid 2, sen sa drog vi till Bel Air. En stor besvikelse. Nar vi kom dit var det typ inga folk kvar. Killen som ager huset lag i hans sang med 5 tjejer runt om honom. Han ar for ovrigt varsta slisket. Det var iallafall coolt att se vart manga haller hus nar dom spelar in sin musik osv. Kunde inte sluta tanka pa att Michael hangt dar. Det var coolt. Kom hem klockan 4 nangang och la mig inte forens vid 5. Sandra och jag satt och diskuterade om kulturella skillnader osv. medans vi satt och proppade i oss en massa onyttigt.  
Lordag: Vaknade av att in syster ringde. Tittade pa klockan och den var 8. Jag borjar 8, sa ni kan ju tanka er vilken panik jag hade. Hoppade bokstavligen upp fran sangen, satte pa mig det jag sag framfor mig och stack ivag. Kom 40 minuter sent. Hade dock tur, for hon hade inte tagit attendence annu. Efter den forsta rasten sa kommer hon med nyheten att vi ska ha ett quiz. Shit, tankte jag. Hade inte alls last sa mkt som jag borde gjort. Gjorde testet och gissa vad, jag fick alla ratt! Pa eftermiddagen sa akt jag ivag till Eleni och Jesper. Skulle hjalpa dom att flytta, men dom hade fixat det mesta sjalva redan. Istallet blev d hang framfor brasan. Massa manniskor kom over och det var jatte trevligt. Efter d sa hamtade jag upp Sandra och akte ivag till Cheesecake factory. Satt pa uterservingen och hade det lyx. Alskar att sitta dar, utsikten ar sa vacker. Maten, ja den ska man inte ens prata om. Mkt god. Det var tankt att vi skulle dra ut efter men d blev for sent och jag orkade inte stressa sa hade en lugn hemma kvall istallet.
Sondag:
Pa formiddagen akte jag till LAX for att hamta upp basta Maja! Superkul att hon ar tillbaka! Den har terminen blir en riktigt bra termin, jag kanner pa mig det! Eftersom att d blev forseningar sa var jag tvungen att skynda mig nar jag kom hem. Hade ett litet arende. Hoppade in duschen, luktade sa mkt rok fran brasan. Klockan borjade bli mkt och jag hade lite brattom. I stress akte jag ivag. Vid 1.30 pa natten akte jag ivag till ett stalle for att mota upp resten som var ute. Jag bytte om i bilen, sminkade mig och var redo for fest. Kom dit nar d var 20 minuter kvar. Utanfor traffade jag pa Eden och hennes vanner. Dom hade precis kmt dit dom ed. Dom hade hort att Lil Wayne var dar. Lol. Vi tjejer ar sa roliga ibland. Ingen ide att ga in, sa vi stod dar utanfor och latsades vanta pa tjejerna. Vi vantade ju pa riktigt, men ja ni forstar. Ut kommer da Usher! Hur sjukt! Hans leende gjorde min kvall. Han ar sa charmig. Kan man vara kar i en artist? Isafall ar jag det. Trey Songz sag jag oxa, ett ord, het. Akon, han ar sa lik Laity i Bredang. Det ar ett skamt. Det var dom jag sag. Tjejerna som var dar inne sag Beyonce, Jay Z, Rihanna, Omarion, Drake, Lil Wayne, Mario, Russel Simons och Megan Good. Lite kul info for er dar hemma. Jag ar inte kandis galen, men hade faktiskt velat vara dar inne igar. Grymt drag och kul att se dom in real life. Efter d sa drog vi till ett stalle som heter Berris. Fullt med folk och dom hade as god pizza! Sen var d dags att ga hem. Kom hem, pratade med Els, la pa i panik for att jag kom pa att d faktiskt var mandag och att jag hade skola.

RSS 2.0