Black Friday

Idag är det Black Friday här!  Innebär massa REA överallt. :) Hoppas Katta hittar en fin BlackBerry som hon så gärna vill ha. Igår var vi på Thanksgiving middag hemma hos Feyza, Bella och Maria! Tack så jätte mycket allihopa för god mat och kul sällskap ;) Bilder kommer lite senare!
Nu ska jag plugga lite, sen ska Katta och Agrin kidnappa mig här ifrån... Ser fram emot det! :)

L O V E / Elsa




en guldstjärna...

... till vänner som finns här för en när man känner sig nere.




<3 / E

Viva Marinan

Vi har verkligen tagit det här med cyklingen på allvar :) Katta var så söt i morse, hon skuttade glatt iväg och ville köpa frulle. Hon tog ena cykeln (finns två att låna i vårat hus) och cyklade iväg till affären. Nice tänkte jag och låg kvar i sängen. Efter 10 minuter ringer hon på mobilen, "HYSTERISK" då har hon låst fast cykeln, men tagit med sig fel cykelnyckel. Hahahaha i ett nötskal JAA! Så det var bara för mig att hoppa upp på andra sadeln! Vi åt frukost på Panera Bread istället! Det händer att vi gör det ;), så himla mysigt på något sätt! :) Sen gav Glada Agrin oss skjuts till skolan, Thanx Fles! :)



Hur Cool!!!

/Elsa

*BOMBSHELL*


Nya Super BHn från Victoria Secret ska tydligen göra susen ;)

Love in this club

Igår Cyklade Jag och Katta här i Marinan. Sjukt kul! :) Blev som två små barn! Åkte till marknaden för att fynda, kom inte hem med ett skit, men det är mysigt att bara gå runt oxå! Senare på kvällen mötte vi upp Agrin och Zakia och käkade grekiskt på 3rd Street. (Pappa-Gregorios, Din mat är 1000 gånger bättre). Sen åkte vi hem och somna direkt, cyklandet tod slut på oss ;p
För nån helg sen var Katta och Agrin på nattklubben "Guys N Dolls". När dom klev in i klubben upptäckte dom att Usher hade bord där. Smockat med folk tydligen. Men Usher hade bara ögon för Ms. Katerina Dallas ;) Han pekade på henne och sa till vakten att han ville att hon skulle komma till honom. Tyvärr var det för mycket folk, så en besviken Usher fick festa vidare utan Katta. För er som inte vet så har Katta alltid haft en liten Crush i honom, så hon svävade på moln här ett tag :)

Puss/ Elsa

Ladies Night

Drinkkväll hemma hos Maja igår kväll! Det var jätte trevligt, sen körde vi en liten utgång på det. Gick först till Wonderland och sen vidare till Van Guard. Blev en tidig hemgång. Mycket skratt på vägen hem :D Vi kanske var lite runda om foten, liite liite ;)

Tack Maja! :-*

 
Johanna, Sanne, Jennifer och Kim

 
Bill & Bull, Dj.Sleepy, Kim och Maja


Pavan och Maja




Och så har vi då dom här två..... 
    




Skratt i trappuppgången X-D

Puss Elsa


Boyz II Men

Våra fjortis perioder utspelades i Kattas säng i Bredäng. Vi kunde sitta uppe hela nätter och lyssna på musik. Det var det bästa vi visste! Några av våra favoriter var självklart Boyz II Men. Hon hade en skrivare i sitt rum, så vi skrev ut deras sångtexter och sjöng utav bara helvette. Ibland fick vi lite skäll av stackars Mamma-Lambrini som ville sova. Vilka muppar vi var, hahaha Underbart!!! När jag fyllde år fick jag konsert biljetter i present. Vi gick och såg Boyz II Men för några veckor sedan. Fan vad bra dom var. Gåshud gånger tusen. Viiiilka minnen som kom fram. Känndes som om jag satt i Kattas säng igen, och att dom satt där och sjöng med oss :D Det härliga är att dom har samma gamla sköna 90-tals-boy-band-danssteg :) LOVE IT! Konserten var grym! Rekomenderar alla att gå on ni får chansen ;) Thanx Katten! ♥



Väntar på att nya albumet ska släppas :)

Puss / Elsa


Hopplöst...

... är det att titta på film med Katerina Dallas. Hon har en förmåga att somna redan när alla trailer visas i början.  Det roliga är att hon inte vill visa att hon sover , så ibland slänger hon ur sig ett skratt bara för att hon hör mig skratta åt något. Såå söt hahahaha. Filmen var ingen höjdare men helt OK. Nu är hon inne i duschen, när hon kommer ut ska jag föreslå att vi ska låna cyklarna här nere! Jag är grym på att cykla, eller jag känner mig iallafall as cool när jag sitter på en. Typ... "wow, bara en hand...kolla raa, kolla ra" lite vingligt kanske, men as cool! :)

Ps. Shakiras nya låt med Lil Wayne och Timbaland är GRYM!





En gammal bild på oss från nattklubben Element

I have my baby with me...



   
Down Town L.A

 
Wieee :)

 



Mys i Malibu <3

Filmkväll

Idag var vi och Agrin på en liten utflykt till Spectrum, ett utomhusköpcentrum (whoo, långt ord) i Laguna Beach. Jag fyndade en kjol, den får ni se i morgon när jag bloggar en DAGENS OUTFIT! Hahahaha eller inte, sånt fles-beteende håller inte den här bloggen på med. Nu ska vi ha en filmkväll här hemma :) Det blir nya komedifilmen DANCE FLiCK. Godnatt!

Puss /Elsa




Nice

Junior var här och hälsade på. NÄHÄÄ ere saaaant?! hahaha ja, jag vet, jag försvann i sisådär 2 ½ vecka :). Det var riktigt nice! Vi chillade mest, åt massa och åkte villse för det mesta! Tiden gick för fort, och för två dagar sen åkte han hem till kalla sverige igen. ♥ ♥ ♥ Thank You, come again ;)



Min dator muckar gräl med mig just nu, så fler bilder kommer när vi blivit vänner igen :)


Besök

Mycket trevligt var det när 5 tjejer från Sthlm var här över Halloween :) Våran lägenhet förvandlades till ett kollektiv av fullt med halvnakna brudar :) Våra grannar mittemot klagade inte! Över Halloweenhelgen åkte vi till VEGAS.... Wihoooo, man kan inte ha tråkigt i Vegas, och den som har det har en allvarlig skada i huvet. SÅÅÅH!

Höjdpunkter den helgen:

* Bilresan dit
* Kattas PhotoShoot på oss
* Agrin lärde oss tutt-träning
* Våran feta utsikt från rummet
* Jacuzzi på rummet
* Emma limmar ihop Tischas ena öga när fransar ska på
* Poolparty på Wet Republic
* Catfight mot Koreanska Tjej-maffian
* Roomservice
* Guckiga Ägg med Bacon
* Elsa och Tischa hittar blommor

Resten stannar i Vegas ;)

Puss och kram F U! Elsa

På balkongen


Innan peruken sattes på


På Wet Republic. Hur fin bild?!





HUR kul?! hahahaha






På väg till Vegas. Katta är ARTIST med Kameran ;) hahahahaha kan inte sluta skratta när jag ser dom här bilderna!

  




Hemma igen, utanför oss: Marwa, Sandra, Tischa, Emma och Emma!

:D

12/11/09

Heej allihopa! Vi har varit riktigt daliga, jag vet, men maste anda fa forsvara mig. Jag har faktiskt strejkat. Tycker att Elsa ska borja skriva lite mer, sa jag har vantat pa att ska borja gora det, men eftersom att det inte verkar handa ngt sa far val jag ta tag i det. Junior ar har pa besok och Elsa ar nog gladare an nansin. Kan vara en andledning varfor hon inte tar tag i bloggandet just nu. Ni far vanta ett tag :)
Just nu sitter jag nere pa main street i Santa Monica och pluggar. Har kmt pa att jag har koncentrations svarigheter och hur mkt jag an forsoker plugga hemma, sa gar det inte. Det har stallet ar jatte mysigt, sa jag kommer spendera en hel del tid har. Nu maste jag fortsatta med plugget, har tva laxor som ska lamnas in klockan 3 sa maste skynda mig. Laddar upp bilder och skriver en liten uppdate ikvall. Kram K

RSS 2.0