JENS, FARSAN, och SKOJAREN, ett blogginlägg enbart för dig!

Saknar dej när jag läser sånt du skriver :) Hahahaha jag och Katta skrattade så att tårarna sprutade! HAHA. Och kom inte å säg att jordnötsmör inte passar på ostkaka, Du proppade ju i dej den på 10 sekunder ;)
Det var så kul när ni var och hälsade på! Kom fler gånger, och stanna gärna lite längre! Klart att jag ska rita av dig, så kan du hänga upp den i biblioteket brevid den andra tavlan :)
Agrin varken snorta eller haschade... hahaha vad tror du om våra kompisar? vaa?!!
Och när ramlade du i mat butiken? hahahahah förlåt, men det måste sett jätte kul ut! Hoppas du inte gjorde dej illa bara!!
Snart är det din födelsedag! Vad ska ni hitta på då? Jag veeeet, Mamma, Elin och Petter är experter på att snacka öronen av en... men vi är inte så mycket bättre själva. hihi.
Vi vet att du blev lite kär i Santa Monica, så ta ledigt från jobbet, boka en biljett och kom. Så ska vi bada, äta ostkaka (och världens jävla godaste potatismos), kanske så tar vi dig till grymmaste nattklubben oxå! :)
Ta hand om Mamma och syskonen! Älskar Dig!

<3 Soliga hälsningar från en Stolt Dotter :)

Lite snabbt.

Hej allihopa! Som ni vet sa fick vi besok i fredags. Dom verkar jatte glada over att vara har och d gillar vi! Vi fick massa godis som jag sitter och kakar pa varanan minut. Det ar inte okej nar jag forsokt undvika allt som har med det att gora, antar att man inte kan halla sig borta fran svenskt godis.
Pa kvallen sa akte vi ivag till en kompis fodelsedagsfest. Vissa av tjejerna incl. jag, var ganska sega sa vi akte hem. Igar vaknade vi och akte ivag till ett stalle som heter picnic dar vi at frukost. Vi blev senare bjudna till ett bbq party som vi bestamde oss for att aka till. Tydligen sa finns d tva gator vid namnet som vi skulle till och sjalvklart valde vi vagen som var fel, sa vi kom aldrig fram. Det gjorde inte sa mkt, for tjejerna fick en liten sightsening bland bergen och alla stora fina hus har i LA istallet. Det ar sa vackert. Efter det sa drog vi ivag in till Hollywood pa en liten tur (Emma W har aldrig varit dar innan) och sen ivag for att hitta halloween kostymer. Dom flesta ar klara nu, skont. Slipper vi alla stressa sista minuten, eller ja det brukar oftast vara jag som gor det men anda.
Vi missade upptradandet som skulle hylla Michael Jackson igar. Ville verkligen ga men tiden bara rann ivag och det blev forsent. Pa kvallen gick tjejerna ut. Jag andrade mig i sista stund, stannade hemma for att jag behovde plugga till mitt matte prov som ar pa tisdag. Nar jag la mig i sangen for att vila lite, rakade jag somna till lite, tills jag horde jag en massa bankanden pa dorren. Det var Maja, Pavan, Agrin och Kim. Jag blev sa glad. Vi satt och pratade, drack och hade d mysigt. Tjejerna kom hem ganska tidigt igar, utgangen far Elsa blogga om!
Nu ar d morgon och vi ska strax ivag till marknaden. Alskar den! Jag lyckas alltid hitta ngt fint, men eftersom att jag inte har sa mkt pengar sa far jag ta det javligt lungt. Tjejerna ska ga runt pa Melrose och kolla runt lite efter, jag drar nog hem och pluggar. Tankte aka till laughfactory ikvall och d vill jag inte missa.

Jens: Tack for dina inlagg, jag och Elsa fick ett varsitt stort leende pa lapparna. Hinner tyvarr svara pa det nu, har lite brattom, men nar jag kommer hem sa lovar jag att skriva ett inlagg som enbart ar till dig! Om inte Elsa hinner forst dvs. :)

Ciao! /K

God Morgon Sverige

Jag har precis vaknat, Elsa sover fortfarande. Tankte stada och gora det fint tills att vara besokare kommer. Igar var d tankt att vi skulle pa en film festival och om vi orkade sa skulle vi ga ut efter. Vi bestamde oss for att inte gora ngt av det och satsa pa att fa allt annat gjort. Kostymerna till halloween, stada, betala rakningar, ja allt d roliga ni vet! Det slutade med att vi akte hem till Agrin och co. Skulle vara dar en halvtimma men en halvtimma blev till timmar. Nar vi kom hem sa var vi for trotta for att ta tag i ngnting sa vi satte pa en film och jag somnade ganska snabbt, som vanligt.

Tjejerna kommer runt fem pa eftermiddagen, sa d lar bli lite stressigt har hemma nar alla ska duscha och gora sig i ordning och eftersom att jag inte klarar av de sa tanker jag satta igang innan sa att jag ar klar nar dom kommer. Det ar smart. Vi har lite planer ikvall, men far se vad vi bestammer oss for.

Jag vet att vi har varit samst pa att blogga, men fran och med nu sa ska vi skarpa oss. Kanns som att jag skrivit d forrut, men nu menar jag det, pa riktigt. :)

Skrivs sen!

Blandat.


Elsa, Feyza & Agrin.


Maja, Kalle & Pavan.


Mkt skratt och dans blev d pa Playhouse forra helgen. Alla var verkligen pa topp! Tills att vi fick hora att Agrin lag pa marken utanfor klubben. Chockade. Vi gick ut sag henne ligga dar. Hon hade tydligen svimmat inne pa klubben och fatt hjalp av ngn vakt ut. Vi var nagra stycken som akte hem till henne, hon gick och la sig. Efter nagra minuter sa dyker en pigg Agrin upp. Vi fattade ingenting. Nu mar hon iallafall bra, sa don't worry.


Hur gulligt var d har? Mitt pa hollywood blvd, efter utgang.


Maxwell's konsert pa Hollywood Bowl. Alskar den arenan. Den ar utomhus. Magiskt. Konserten var grym!




Jag och Elsa leker kostnarer. Hade musik och drack vin medans. Skvatte farg lite har och dar. Jag hallde ut vin pa mattan, farg pa mattan men de har blev iallafall resultatet. Vi har fortfarande inte satt upp den, vet inte vad vi vantar pa.


Pa divas simply singing. Det var sa bra! Hade rysningar non stop! All For One sjong I swear och d vackte manga minnen fran barndomen. Tamia som jag oxa lyssnade pa nar jag var yngre var dar och sjong. Hennes rost ar grym. Allt sant kandes sa langt borta forrut, men nu kanns allt sa nara. Jag ar absolut inget kandis freak, men alskar musik och det kanns verkligen kul att man har konserter sa nara hela tiden.


Pa Laughfactory dar vi sen fick en overraskning da Dave Chapelle helt plotsligt kom ut. Laughfactory ar ett stalle dar massa stand up komiker "upptrader". Det ska halla pa till typ 11-12 egentligen, men holl pa till 4 nar vi var dar. Han pratade, pratade och pratade. Till slut var d bara ett litet gang kvar och vi pratade om allt fran himmel till jord. Det har ar ingen show sa Chapelle. Vet inte riktigt vad d kandes som men d var jatte kul. Manga diskussioner blev det. Personer i publiken sa bade pinsamma och vettiga grejer. Det fanns en kille som var lite rolig, han forsokte fa Chapelle att delta i ngn grej han skulle ha och herregud vilken grej det blev. Kan inte forklara men vi skrattade non stop. Han gjorde bort sig stundtals. Filmade lite i smyg, men vet inte hur man laddar upp videosar pa den har bloggen. Sa forsoka ta reda pa det.




Underbara Pavan med gitarren. Hemma hos oss. Bjod over nagra vanner pa middag. Ibland maste man visa sina vänner lite uppskattning.

Pretty Wings

Tiden går fort här i LA. Mycket man hinner göra, mycket man inte hinner med, just för att tiden bara rusar förbi. Men vi checkar av rätt så mycket punkter i allafall ;)

Förra Fredagen var vi på DIVAS SIMPLY SINGING. En Show med artister som sjöng, syftet var att samla in pengar till Aids forskningen. Showen var helt fantastisk. Faith Evans, All 4 one och Tamia var några av artisterna som sjöng.
I fredags så var vi på Maxwell's konsert på Hollywood Bowl. GRYYYYMT!!! Vi kom 2 timmar försent, trafiken var helt jävla galen, men vi var nöjda endå :) Det var förstå gången jag var på Hollywood Bowl. Det var sjukt fint, galet stort och utomhus. Under stjärnklar himmel ;) HOW YOU DOIN?! hehe.
Han var riktigt grym Maxwell, där snackar vi ARTIIIST!
På lördagen samlades alla hemma hos Agrin och Pavan och Co. Trevlig förfest för att sen möta upp resten på PlayHouse. Kalle (Kattas gamla Romie) var på besök i staden. Kalle kommer ifrån skåne. Och för er som inte vet, så låter Katta mycket roligare om man säger det på skånska, det lärde vi oss den kvällen :D Typ Kääättsha... haha helt fantastiskt jävla roligt tycker vi... Det blev Party! Vi hade skit kul! PlayHouse ska vi våldgästa fler gånger :)
I söndags gick vi till Laugh Factory på Sunset Blvd. En liten bar med stand up. Med olika komiker som kommer dit. Man vet aldrig vilka som dyker upp på senen. Vi tyckte att det var skit smart att sätta oss längst fram. Skit smart. Verkligen. Dom Käka upp oss. hahaha dom drev sööönder oss. 4 stackars vita små flickor.  Helt plötsligt kommer Dave Chappelle ut. Alla blev heelt överaskade :) Han tog över showen, på sitt egna lilla sätt. Han hade rökt så mycket och var ganska sentimental, pratade om livet och så, det var en ny sida man sett av honom om man säger så. Slutade med att det bara var några få kvar som satt och snackade med honom. Vi hade skit kul! Klockan blev 4 på morgonen, och när han gäspade för 3 gången var det dax att gå hem :)
Idag har jag och Katta haft våran berömda WaterColor klass. Hahahaha den är så boring att vi alltid smiter iväg för att tröstäta :) Det är inga lätta grejer vi ska måla av heller... massa frukter med vårter på. Pröva måla av det med rätt skugga och sånt. Tjeena!
Nu i kväll hämtade Katta, Agrin, Gino och Jack upp mig efter min skulptur klass som slutade 10. Vi åkte på bio. Katta tog med sig matlåda till mej.. Hur söt?!! hihi.
Vi såg "Couples retreat" med Vince Vaughn och Svenska Malin Åkerman. Den var grym. :)
I morgon blir det Kung Yoga. Förra gången kunde Katta och Agrin inte gå dagen efter, så vi får se hur det går för mig hahaha.

Puss och Kram F U

♥Saknar


THIS IS IT

Lyssnade pa Michaels nya lat nyss och fick ett stort leende pa lapparna. Har varit pa daligt humor hela dagen men nu ar jag glad igen. Tank vad lite musik och Michael kan gora. :) Nu ska jag ivag pa bio, ska se en ny laskig film som hade premiar for nagra dagar sen, minns inte vad den heter men den ska tydligen vara scary!                                                      
“In a world filled with hate, we must still dare to hope. In a world filled with anger, we must still dare to comfort. In a world filled with despair, we must still dare to dream. And in a world filled with distrust, we must still dare to believe.” - Michael Jackson. 
                                                                                                                                                                         ♥ Katta

Britania

Hej! Det var tankt att jag skulle upp vid 8 idag. Tvatta klader, ga pa promenad, fixa bilen for att sen aka ivag till Santa Monica for att se Sverige matchen. Blev inte riktigt sa. Vaknade istallet i panik av att klockan var for mycket, tog pa mig klader och stack ivag. Jag i ett notskal. 

Linus, en kompis, hade hyrt ett stalle sa det var fullt med svenskar. Det var mysigt. Synd bara att Sverige forlora. Ser inte ut som att Sverige gar vidare till VM. Surt. Alla var sa besvikna. Manga gick vidare och skulle grilla, men jag akte hem. Sov inte sa mkt i natt sa ar ratt trott. Tittade pa filmen inte utan min dotter istallet. Tyckte om den. Forrutom att berättelsen ar gripande sa väcker den många tankar, just för att det är sann. Jaja nu ar d dags att tvatta. Jag langtar till ikvall. Konserter is the shit! Kram K

Grattis Pappa! <3

Elsa här! Igår skulle pappa blivit 55 år om han fortfarande funnits med oss. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom! Men tänker och saknar extra mycket denna dag varje år! Ni som kännde min Pappa vet hur glad, tokig och positiv han alltid var! Därför brukar vi i familjen gå ut och fira hans födelsedag med öl och party. Låter kanske konstigt, men det är så han vill se oss, vi skålar och pratar minnen, gråter men skrattar mest, åt hur tokig han var! Pappa, Jag älskar dej och Saknar dej otroligt mycket, vi ses en dag, men inte än.
Känndes tungt att jag inte var tillsammans med familjen igår, men känndes jätte bra att ha vänner omkring mig, Jag, Katta, Agrin och Gino åkte till Santa Barbara, och tände ljus i en jätte fin kyrka som fanns där. Känndes skönt att göra det. Vi gick även runt i den staden och tittade lite, jätte mysig stad, men såå liten om man gämför med LA. Åt på en Italiensk restaurang med massa skrikande ungar, Agrin hade hat i blicken under hela måltiden hahaha. Det var sjukt mycket fyllefolk på gatorna i Santa Barbara, vet inte om det var någon speciell fylledag eller nått, men det var kul att se, :) en gubbe rapade mej och agrin rakt i fejan när han gick förbi, mindre kul! Jag och Katta gosades med ormar, Agrin ville kräkas då. ;) Super mysig stad! Ska besökas igen :)

Senare gick vi ut tillsammans, Agrin, Katta och jag. Skålade för Pappa :) och Dansade en stund.
Påväg mot bilen gick vi på Hollywood Blvd, bland stjärnorna, Elsa tappar balansen (och gör en ungsträdgården 2001). Jag KÄKADE Hollywood blvd stjärnorna... Skämtar inte om jag gled på mage en meter fram, drog med mej kattas handväska och slog i både knä och armbåge! Hahaha har aldrig sett Agrin och Katta så Chockade, sen kom Asflabbet! Och jag lovar att det inte är Blame it on the Alcohol där asså.... Nu snackar vi Blame it on the fucking klack-skor som jag inte kan gå i! Jävla skit! hahaha men jag bjöd på den! ;)

Nu ska jag sätta mej och göra läxor! Katta kommer snart med Mc.Donalds till mej! (wieee =p) Hon har varit på Sverige matchen (sverige e SÄMST..Skäms) Hon försov sej i morse, hahahah har aldrig sett någon flyga upp från sängen så snabbt :)
Ikväll är det Konsert som gäller!






Myspys med ormar, Katta och Jag är jätte cooliga :)






Vi hälsade på The King! :)



Det här vet jag ingenting om.... ahahahahaAJAJ



Hejdå!

Puss & Kram F U!

Cheesecake factory


Ganget fran igar. Vi blev lite overraskade nar vi fick reda pa att vi skulle bli nio stycken, men en glad sadan. Vi hade en super kvall tillsammans. Jatte goa allihopa! Efter maten blev vi sa trotta sa vi bestamde oss for att aka hem. Sa roliga var vi. 
Pittsburgh. Peace bro! ;)

Bonsoir!

Kom hem for ett tag sen! Jag har varit lite dum, gick aldrig pa lektionen. Var inte orolig mamma, man far skolka 1-2 ganger, det star faktiskt sa i syllabus.
Jag & Elsa tankte att vi kunde unna oss med lite mani- och pedicure. Det behovs nar man lever ett sant jobbigt liv som vi gor :) Jag som inte har ngt talamod, tog pa mig skorna och forstorde fargen pa ena nageln. Smart. Nu har Elsa precis applicerat farg pa mitt har, ska farga utvaxten. Sen ska vi borja oss iordning. Den har gangen maste jag vara klar i tid eftersom att vi ska mota upp Elsas manniskor. stress stress!


Pa hemligt uppdrag



Det vi kan saga ar att vi gick wild wild west ;)

Morning!

Nu ska jag och Elsa strax ivag och kaka frukost, vi tankte lyxa till det lite, eller nej vi ar for lata for att laga ngt sjalva idag. Elsa javeln har ingen skola idag. Tankte forsoka hinna till third street en snabbis innan min lektion, vill kopa ngt fint till ikvall. Vi ska namligen pa middag med en bekant till Elsa och hans van. Efter det ska vi mota upp nagra kompisar och ska troligtvis ut och parta.
Gino hangde med till Mullholland igar sa vi hittade saklart, men grinden var stangd sa vi kunde inte ga in. Vi stod utanfor ett litet tag och funderade pa att klattra over (2 meter hog och ja det funkar for jag har gjort det forrut) men det var tva bilar som stannade till vid var bil sa vi vantade lite. Det var smart gjort, for bilarna vad namligen tva polisbilar. Vi fick boter for att vi stannat vid en no parking skylt. Stannade med bilen i 5 min + sag ingen utsikt=75 dollar. Typiskt.
Pa vagen hem sa stannade vi vid ett stalle som heter Pink's Hot Dogs. Det sags att det Los Angeles mest besokta "restaurang". Dom ar kanda for sin korv och har funnits sen 1939. Varje gang man aker forbi sa brukar kon vara enorm. Vilken tid det an ar. Jag har alltid undrat vad som ar sa speciellt med det stallet, men har aldrig orkat stanna och sta i kon. Igar var kon inte sa stor sa vi stannade. Vi blev inte besvikna som tur och killarna som stod i kon med sina underklader var ratt nojda dom med. Ja, ni laste ratt. Ibland ser man konstiga saker i den har staden.
Hasta luego!

Onsdagskvall.

Hej allihopa! Det ar redan onsdag, sa efter morgondages lektion ar d helg igen! Nu ska jag kaka, har inte atit ngnting idag, forrutom Elsas lagade frukost imorse. Ska forsoka skynda mig sa att jag kan springa upp till Maja en snabbis, hon har bjudit over mig pa kakor. Mys! Far se om jag hinner, maste hamta upp Elsa fran skolan. Det ar tankt att vi ska aka upp till Mullholland drive, hoppas att jag hittar den har gangen. Vi har akt fel ett antal ganger och har annu inte lyckas hitta. Jag suger pa vagar. Forhoppningsvis sa far vi med oss Gino som ar expert pa det stallet.    
Nu maste jag skynda mig. Kram!

Power

Shullululu! Elsa här! Jag Power walka i morse! I 40 minuter, ja... ni hörde rätt FÖÖRTI minuter! :) hiii jag fick håll efter 2 min. Vi gick ner på stranden, hade ingen aning om att det var så nära. De senaste dagarna så har vi tagit det lugnt. Mest varit hemma och haft mys kvällar, eller gått på bio! Men Katta somnar ju föfan alltid, om det är efter 20 minuter in i filmen så har hon varit duktig, annars brukar det rycka i ögonen redan vid reklamen i början. I flera dagar har vi TJATAT om att hyra film: Inte utan min dotter. Katta har aldrig sett den, så igår åkte Jag, Katta och Gino och hyrde den :) Helt Hypade om att titta på den... Men det gick nog en tia, sen låg hon där, med tungan utanför munnen. Sten sov. hahahah helt otroligt! Men jag somnade faktiskt oxå ;)
På lördag ska vi gå på en stor gala. DIVAS SIMPLY SINGING . Och det är en gala för att dra in pengar till Aidsdrabbade och forskning. Massor med sjönsång är utlåvat ;) Komme ratt bli grymt! Jag , Katta och Agrin ska gå tillsammans, det blir middag innan och kanske Halo efter. En nattklubb som Agrin tjatat hål i öronen om. Men på lördag smäller det! :)
Ikväll ska vi åka upp till Mullholand Drive! Se ut över hela Los Angeles! Ser fram emot 10pm, då slutar min lektion!

Puss och Kram F U!






 


RSS 2.0