Hej Sverige

Vi har varit lite troga med att starta bloggen, men har haft en del att gora och har varit for lata nar vi kommit hem. Just nu bor vi i Jespers och Elenis lagenhet som ligger vid Venice. En jatte fin lagenhet som ligger 100 meter fran stranden. Hur lyxigt? Jatte! Vi trivs bra har, men forsoker att inte gora oss for bekvama med tanke pa att lagenheten faktiskt inte tillhor oss. Var lagenhetssokning gar val sadar. Vadret har varit super och vi har spenderat vara timmar svettandes i en bil, hade istallet legat och stekt pa stranden. Vi har verkligen fatt se nagra lyxiga lagenheter, men priset ar for hogt for oss.

Har far ni en liten uppdatering.

Tis: Landade jag i LA. Kandes helt underbart. Elsa hade da varit har i en vecka, hon far sjalv beratta.
Mitt plan var forsenat och det tog ett bra tag att fa vaskorna och annu langre tid att hitta deras lagenhet, sa vi kom fram ganska sent. Vi duschade, stokade till, fixade oss och drog ut pa ett utestalle som heter My house.

Ons: Under dagen sa akte vi till DMW, dar man fixar med korkortet. Skulle fixa med registrering till bilen. Hoppades pa att inte fa en bitch som satt vid lucka sju, men fick henne anda. Vad ar oddsen. Det finns 18 luckor. Det var en riktigt Shanikua, hon tittade inte ens pa mig nar vi pratade. Fick iallafall registreringen sa att jag kunde kora bilen. Nar vi var dar sa sag vi snyggingen Jason Mamoa som bl.a varit med i Baywatch Hawaii. Akte sen till mitt gamla boende dar vi skulle hamta bilen. Visste inte vart bilen var parkerad eftersom att Mattias parkerat bilen pa Pavans parkering, sa vi fragade personalen som jobbar dar om dom kunde tala om vilken parkering bilen stod pa men dom vagrade. Pavan var tvungen att vara med. Jag och Elsa skulle hitta den sjalva. Man inte kan ga in i parkeringshuset utan en dosa sa var vi tvugna att sta utanfor och vanta tills att ngn bil skulle kora in.
Det finns 4 parkeringshus dar, sa varje gang d kom en bil sa gick jag och Elsa in och letade. Vi hittade inte den nagonstans. Blev sa arg. Pa vagen hem sa pratade jag med en kompis till mig som visste vart den stod, jag och Elsa hade tydligen missat att man kunde ga ner till ett annat plan i ett av parkeringshusen. Sa smarta ar vi. Vi gick tillbaka och hittade bilen till slut. Vi blev sa glada, sen insag vi att bilen inte startade. Vi kollade pa varandra och tankte, d har hander bara oss. Vi lamnade bilen och gick hem. Sa besvikna.

Tors: Fick ett tidigt mess av Frida dar hon fragade om vi ville aka med till huset dar Michael Jackson vaxte upp, dar hans foraldrar och barn bor nu. Pa vag dit sa kopte vi en varsin blomma och ett kort som vi la utanfor den stora grinden. Det kandes sa overkligt att sta dar. En av mina drommar var att nan gang fa ga pa hans konsert, blev overlycklig nar jag fick reda pa att han skulle ha konserter i London. Kanns trakigt att veta att det aldrig kommer handa nu. Sorgligt. Han ar den basta artisten nansin, enligt mig. Jag, Elsa & Tischa ska anda vara glada som fick se honom pa Rodeo Drive forra aret, da han vinkade och gav oss varldens storsta leende. Vem vet, det kanske finns ett liv efter detta och da kanske drommen blir uppfylld :)



Efter det sa akte vi till stranden, skont. Elsa som fatt vatten blasor av att hon brant sig fick kopa och ligga under ett parasoll. :) Pa kvallen sa hamtade vi bilen fran Marinan. Eftersom att bilen statt sa lange sa var batteriet dott, sa vi var tvugna att aka ivag och kopa startkabblar och halla pa. Nu har vi iallafall bilen och hoppas verkligen att den inte ska borja krangla.



Fre: Var vi ute pa jakt efter lagenhet igen. Efter att akt runt i timmar sa gav vi upp, sa vi akte till Beverly Center dar vi gick runt i affarer istallet. Sa duktiga var vi. Pa kvallen blev det utgang. 



Lordag: Idag hittade vi en lagenhet med pool & havsutsikt i Marinan, vi blev kara, aven fast priset var lite hogt sa funderade vi anda pa det. Det ar inte forsta gangen, vi har verkligen tagit till oss det dar med att leva i drommarnas land. Dags att ta ner fotterna pa jorden. Nej, men Elsa som ar freshman kan tanka sig bo overallt sager hon, jag haller inte riktigt med. Hittade en annan lagenhet i Venice idag som inte var lika lyxig som den forra, Elsa som ar freshman kunde bo dar, jag var inte sa sugen pa att flytta dit. Som tur var sa berattade Frida att Marcus (hennes pojkvan som ar polis) brukar ta upp sitt vapen nar han ar i det omradet. Tack, skont, slipper jag bo dar tankte jag! Elsa som ar freshman tankte ash kor pa! Hon har ju kopt en ny pepparsprej har borta! haha! Ikvall tankte vi ga pa bio, men vi ar alldeles for trotta. Har faktiskt varit jobbigt att kora runt och forsoka hitta en lagenhet, men vi har iallafall lyssnat pa grym musik medans. Michael Jackson's latar har spelats pa radion hela dagen, han skulle ha fyllt 51 ar idag.

Utanfor huset i Venice.


Fran Elenis&Jespers ena fonster.




Elsa har somnat. Jag ligger och lyssnar pa Michael samtidigt som jag lyssnar pa grannarna som har grillning har utanfor. Mysigt. Imorgon skulle vi egentligen pa ett pool party, men inte riktigt hur d blir med det, vi maste hitta en lagenhet och har en del att aka till imorgon. Vem vet, vi kanske har turen pa var sida och hittar en direkt. Hade varit sa skont, kan vi antligen sluta stressa, oroa och borja njuta. Langtar.



Godnatt!

RSS 2.0