Lite spontant sadara..

Om ni inte visste det, sa ar det Memorial Weekend har i Us and the A.

"Memorial Day is a United States Federal holiday celebrated on the last Monday in May. It honors U.S. men and women who died while in the military serving our country. It first began as a celebration for Union soldiers of the American Civil War."

Forrutom det, sa ar det en massa fest under den tiden och en massa rea i affarer. Medans jag duschade sa fick jag en ide, att ta en spontan trip till Vegas. Maste aka hem sent pa lordag natt, vid 5 pa morgonen, for jag maste vara tillbaka i LA innan klockan 9. Ska namligen ha Yard Sale tillsammans med Cecilia, Eleni och deras vannina. Onodigt tycker ni, men hellre det an ingenting alls. Foraldrar, ni behover inte oroa er. Vi ska inte slosa en massa pengar. Vi ska ha med oss matsack, inte sova pa ngt hotell sen ar vi ar tjejer sa behover inte slosa en massa pengar pa att komma in pa stallen osv. Sa det enda vi behover slosa pengar pa ar bensinen, vilket inte ar sa mycket.

Vackte tjejerna och dom var pa, men dom ville sova en timme till. Okejda.
Hoppas bara inte att trafiken galen idag. Oh well, vi lever bara en gang!

Haller pa och rensar en massa har hemma. Vi far fortsatta nar vi kommer tillbaka.



Var inte arga pa mig ok, vi kommer trots allt hem snart och da kommer vi att bli mer ansvarsfulla. Lovar :)

Vegas. Here we come!
 /K


Kuckeliku!

Vaknade till fagelkvitter tillsammans med soluppgangen. Jatte pigg, sa jag gick pa en lang promenad och sprang hela vagen tillbaka. Har hemma gjorde jag massa mag- och rumpovningar. Forr eller senare borde man val anda se skillnad, eller hur?
Far se om det blir nagon hiking uppe i hilsen idag. Det har blivit nagot som jag och Maja gor varje dag nu. Aven fast det ar jobbigt, sa ar det samtidigt sa harligt. Utsikten ar underbar. Varje gang man nar toppen av berget och ser ut over den stora staden sa paminns man verkligen om hur lycklig lottad man ar som lever det livet vi lever har. Man fylls av ny energi och massa postiva tankar!

Har precis atit frukost. Tjejerna sover fortfarande. Ska nu hoppa in i duschen och sen aka ivag och fixa med lite grejer. Sverige resan borjar narma sig, men innan det sa ar det tusen grejer som maste ordnas. Inte sa kul, men nodvandigt.



Skickar en massa energi och karlek till er fran andra sidan atlanten! Ciao/K


Girls night out.

Forfest hos Pavis. Fest pa Drais. Efterfest.

 

Guys and dolls

Jack bjod pa god middag hemma hos honom. Efter det sa blev det en spontan utgang for mig och Elsa. Vi hangde med Agrin, Pavan, Jaz och hans polare. Rolig kvall!




Bilder fran Pavans födelsedags fest.

Vi hade det SUPER.
















Efter det sa hamnade vi pa Inglewood och Ivar, efterfest hos grabbarna.













Art








Här sitter vi på lektionen och försöker "hitta former" i vårt finalprojekt. Lektionen innan så satt vi allihop i ett mörkt rum och målade, så vi såg ju ingenting, och tanken är att vi ska göra nått fint av det här. HJÄLP... hahaha det enda jag hittat och utvecklat är en flaska (som anden i flaskan-flaska), nere i högra hörnet och sen ska det väl bli en ande som jag får försöka måla in... men ser att jag råkat måla en snopp i morkret, uppe till vänster... haha lite komiskt :) Får se vad jag kan göra av den?! Tips är välkomna :)
Galen träsmak i röven, så vi brukar gå på raster lite då och då...



Här stör vi världens bästa Freddy, han går i min oilpainting klass. Vete fan vilken klass han har det här projektet i, men det ska bli en blandning av en ren och en giraff :)



Puss och godnatt/ Elsa


My cup of Tea

Här sitter vi tre små grisar i soffan. Dricker te och ska titta på film. Ivictus med Morgan Freeman och Matt Damon. Det har varit en lugn dag. Först i skolan med Sandra sen hämtade Katta upp mig och vi åkte till 3rd street en snabbis tillsammans med Agrin och Monir. Inte alls meningen att jag ska handla något, men hittade ett par skit fula/coola zebra-tights, dom var så billiga så dom var typ tvugna att följa med hem. tihihi :)

För några veckor sen, när Lera var här på besök så tog Katta oss till en suuuper stor skivaffär på Sunset Blvd som hon pratat om så länge. Och då menar jag STOR! Det var ett skämt,!Synd att vi bara han springa in och ut för vi hade brottom. Men gissa vad som hände precis innan vi gick utanför dörren. Mitt framför mig så dök den här stora LPskivan upp... den bara stod lutad där i ett hörn. Det var min och mina syskons favoritskiva när vi var riktigt riktigt små. "Hon som sover" kallade vi skivan, och bad alltid mina föräldrar att sätta på den på helgerna. Och så sprang vi som dårar runt vardagsrummsbordet i Rönninge. Kommer ni ihåg? :) Får tårar i ögonen när jag tänker på det. Världens bästa barndom och föräldrar. Älskar er!

MALCOLM McCLAREN AND THE BOOTZILLA ORCHESTRA. Finns på spotify, oj oj oj vilken bra/konstig/härlig och helt fläng skiva.... Underbart!




G.I jane is in the BUILDING!!!

Det blev ju SUCCE :D Kolla in snyggingen som jag tagit hand om! Sandra är bald as a mutherfucker haha! Men visst blev hon sketa fin! Skönaste känslan att hålla i saxen!
Det roliga var att baterierna tog slut i maskinen, så vi kunde bara snagga typ 10 sekunder åt gången. Min längsta snaggning hittils, tagit ca 4 timmar. I pauserna har vi ätit pizza och degat framför tvn :)

Puss / Elsa






sweet 7up

Nu är det städat och fint hemma, och Sandra ska massera min rygg, vete fan hur jag sovit i natt men mina axlar är Kneis! Sen blir det till att måla och göra klart design läxan, och efter det ska jag klippa Sandra! Bild på hur det blir får ni sen oxå ;)
Hur fett med värsta as cool är inte jag med mina turkosa naglar?! Typ jätte!! :)




Sol + Mothersbeach + BBQ + Corona

Så här såg gårdagen ut! Debbie åkte tillbaka till Sverige efter att varit här på en liten semester... i sisådär 3 månader. Sjyyst :). Så vi möttes upp på Mothersbeach här i Marinan och grillade. Vi blev väl ca 25 pers, så det var riktigt trevligt. Klockan känndes som 2 på natten när vi börja prata om var "efterfesten" skulle vara, det fick bli hos oss. Då var klockan 21.00. haha. Börja tidigt och sluta tidigt. Kul oxå att Monir är här på finbesök :D




"Hej, snälla ta en bild på mig och Monir, jag är brunare än han, typ fett med stolt!"













Vi ses i Stockholm Debbie!

Puss/ Elsa

rubrik

Jag kom hit i augusti förra året. Det enda jag visste var att jag ville läsa fotografi, så blev det inte. Jag minns att innan skolstart så satt vi här i vardagsrummet och klurade på vad jag skulle välja för andra kurser. Katta föreslog att jag skulle ta en ritkurs. -"Det tycker ju du är rätt kul!" Hmm, så varför inte tänkte jag. Vilken tur att hon föreslog det. Idag är allt anorlunda... Sättet jag ser på konst har exploderat och jag vill bara lära mig mer och mer och mer, och jag vill måla/rita större, konstigare och mer invecklat för varje dag. Mina föräldrar har alltid sagt till mig att jag alltid sett det vackra i saker och ting som kanske inte andra ser. Och jag minns att för några år sen så berättade min farmor för mig om när jag var liten och satt hemma hos dom i deras stora fina kök och stirrade på en porslinstallrik i säkert en halvtimme. Jag försökte få mina syskon att titta på hur himla fin tallriken var... dom tycket jag var galen.
Jag har inte vetat att jag kunnat utvecklas, Nu vet jag, att det är det här jag vill hålla på med hela livet, som att det är en del av mig... Jag vet inte än exakt vad, men jag vet att det är konst. Och min resa innom konst är inte slut, den ska fortsätta när jag kommer hem! En vacker dag, så vet jag att jag ska ha en stor studio/galleri, och jävlar vilket party det ska bli på öppningen, Ni är alla välkomna! Inhyrd DJ ska spela skön RnB, Det ska bjudas på Champagne, snittar och massa härlig och skum och konst! :)

LOVE Elsa


La dolce vita


Vaknade av en hemsk mardrom imorse. Mina ogon var sma & roda nar jag kollade mig sjalv i spegeln. Kan man grata i somnen? Isafall gjorde jag det. Min drom handlade om farmor & farfar sa ringde och pratade lite med dom. Mamma, ringde mormor och morfar oxa. :) Hade inte tankt aka till Grekland i sommar, men nu kanske jag vill det. Familjen, vad sager ni?

Ingen skola for min del idag, bara plugg, en massa plugg. Har mitt sista prov imorgon, sen var den har terminen slut. Det kommer att kannas sa bra!

Nu, plugg! /K


Mys med Betson


/K

Studier klockan 03.28 ... gääsp


Princess Bday

För några dagar sen så var jag och Katta på screening (hur man nu stavar det) för Snabba Cash. Jag har sett den förut, men inte Katta. Det var kul, den är bra tycker jag!
Efter det så mötte jag upp Bella och gänget på XIV (14) sen gick vi vidare till Vouer. Skuuuumma människor, men Coolt ;) Bilder kommer senare.

Ikväll så är det Pavans födelsedag :) G R A T T I S   P R I N C E S S . Hon har bjudit massor med människor, och det ska finnas Bellydancer och hela faddirullan! Ser fram emot det som fan. Igår rullades Chockladbollar och muffins gräddades, hemma hos Maja inför ikväll. Och just nu så är Katta, Pavan och Maja och letar klänning till Pavan. Sista minuten??, nej nej, det är bara så små prinsessor gör :)♥

Jag är nyduschad och nyfönad, bara makeup och vit sommarklänning som ska på... passar på att leka med Josses grymma glajjer i väntan på Katta... Visst e dom heta?! SHU ;)

Puss / Elsa




Mohahaha


Almost there

Hej Sverige! Jag ar snart klar med skolan for den har terminen och det kanns sa skont. Den har terminen har gatt helt sjukt fort. Har mina finals nasta vecka, sa det blir mycke plugg i helgen. Just nu ar jag barnvakt hos lilla Betty. Hon ar sa himla sot och snall. Vi sitter och tittar pa Pippi Langstrump, hur langesen var det man sag pa den? Ska titta pa den en liten stund till och sen sa ska vi ut i det harliga vadret! Det kanns verkligen som sommar nu. Loving it!



Puss pa er! /K

Till Annika

Om man verkligen vill ngt, sa kan man alltid na dit! Det tror jag starkt pa, for det ar bevisat. Grattis Annika for jobbet, det har ar du sa vard! Jag har insett manga saker medans jag levt har i Los Angeles, en viktig sak ar att du ar en fantastisk van! Jag uppskattar dig och ar glad for den vanskap du ger mig!

Fortsatt att vara den du ar och kor hart! /K


Onsdag

Vaknade vid 8 och gick en promenad. Var tvungen att hamta min bil som stod kvar hos tjejerna. Nu ligger jag i sangen och datar, vill plugga, men det gar typ inte. Vi har besokare sa sover ute i vardagsrummet, sa far vanta tills senare. Ja, det var allt. Vilket onodigt inlagg. Kram K

Zumba

Igar var vi och dansade zumba dar tjejerna bor, dar jag bodde forrut. Zumba är en blandning mellan olika latinamerikanska dans- och musikstiler. Jatte kul och grymt bra traning! Promenad hem. Det ar sa fint.



Northridge- In the womens restroom


Fran K till er


Stek i Malibu

Foljde med Sandra och hennes vanner till Paradise Cove igar. Sa skont med sol och varme! Jag ser ut som en pepparkaka!

Senare pa eftermiddagen blev det promenad i Marinan med Elsa, Maja, Pavan i Marinan. Traning, massa prat med fina vanner och grym utsikt.

Hur harligt?


Terror på the Grove

Det var Ghölet länge sen jag såg en skräckfilm på bio. Men då ska såklart Katta dra med mig på nya Nightmare on Elm Street.
- " Asså Elsa lägg av nu för fan, kom igen nu, jag är inte rädd för nån skräckflim, du kan hålla mig i handen"
Så jag andades in lite mod och gick med på det. Den var bra fan, och läskig!!!! Men Katta... HAHAHA hon var fan minst lika rädd som mig! Och i en läskig scen så skalla vi varann Jäävligt hårt haha, skulle typ söka skydd hos varann...
Men Jävla Katta, hon var så rädd efter filmen, så hon vågade ju för i helvete inte åka hem.... -"Fattaru inte att Freddy Krueger är hemma hos oss nu eller!!!!" Och hon var typ allvarlig. Så då åkte vi till Aroma, ett flääshigt fik/restaurang på Sunset Blvd. Guud vad goda grejer dom har. Deras bakelser och rätter är ren konst. Dit ska vi fler gånger! Mamma Lambrini, Katta pratar om att ta dit dig när du kommer och hälsar på, du kommer älska det! :)

Nu ska jag fortsätta plugga på min Designläxa, sen ska vi två iväg på träningspass på gymmet, det blir ZOMBA för hela slanten... Nån slags Latinofever dance... riktigt läängtar efter träningsvärken ;)

Puss / Elsa


En kvall som tog oss tillbaka

Efter manga om och men sa bestamde vi oss for att stanna hos grabbarna. Musiken sattes igang och aven drickandet. Nostalgimusik fran barndomen spelades ur högtalarna samtidigt som alla sjong och dansade! Det roliga var att alla kunde texterna inclu. grabbarna! Lugna karlekslatar av Backstreet Boys kunde dom minsan oxa sjunga till, imponerade!










I slutet av kvallen sa sag mina strumpbyxor ut sahar. Ibland tar det roliga over. Tack for en super kvall! En san kvall gor vi om mycket snart! Vanner i Sverige: En san kvall ska vi garanterat ha i sommar!

WESC event pa Roberston.

Alex, en kompis till mig jobbar pa kladesbutiken Wesc och dom hade ngt slags event dar i torsdags sa vi akte forbi ett tag. Massa manniskor, tilltugg, dricka och dj fanns pa plats. Senare sa upptrade aven Paulos med van! Duktiga!



Pool fest hos Daniel uppe i Hollywood Hills.









Lamna ditt bakomflutna fora dig - Pumba.

God morgon Sverige! Har ar det natt. Kom precis hem fran Maja. Det blev en mysig hemma kvall med vin, skitsnack och lejonkungen! Langesen jag sag den. Disney is the shit!



Senare blev det en massa snack med Sofia pa skype! Vi onskar att hon var kvar har, men ar super glada for vad hon lyckats med i Oslo! We miss you El Maco! Vi pratade om sommaren och jag langtar! Min sommar kommer att bli grym, har massa kul planerat! Men tills dess sa ska jag njuta av allt det underbara har i LA! Solen och varmen tittade fram idag, harligt! Hoppas att de haller i sig!



Tankte aka pa en spontan trip till Vegas imorgon, Sandra och hennes girls ar dar, men det blir inte av. Har inte rad att aka bil sjalv och darremot sa kanns det ganska surt att sitta ensam i en bil i 4.30 timmar och kora samma stracka som man kort 15 ganger tidigare. Det far helt enkelt bli en annan gang. Ska forsoka sova nu, ska upp tidigt och hika i Runyon Canyon och dar efter kanske vi gar pa ett pool party.

Nu ar det nagra som skriker och badar i poolen. Tror att dom ar nagot fulla, lite action, det gillar jag! Bara en vecka kvar i skolan sen ar det finito for den har terminen! Det har gatt sa fort! Jag klagar inte :)

Godnatt /Katta

Fel sms

Elsa här! Har pluggat några timmar nu, tröttnade lite i armen, så slog en pling till Sveries Valborg. Mamma var på topphumör HAHAHAHA shit vad kul det var att prata med henne! Och syrran brände ansiktet av sig framför brasan. Ringde upp Lera oxå. Vi satt på Skype och läste "felsms" till varann. En sida hon visat... hahah fyfan vad kul den är. Gå in här och bajsa på er av skratt :D




RSS 2.0