-Såååhh ;)

Inte helt okej att du åkt hem till Sverige Agrin.... lite den. Känns jätte konstigt att åka förbi Marina-T påväg till skolan och veta att du inte ligger där uppe och snarkar i din säng. Så många gånger vi rusat in och försökt väcka dig hahaha. Mycket skoj har hunnits med den här hösten. Tyst :D

Shiieet Abööu!
we fuck in the morning, in the evening ÄND to the MELLANMÅL!
(citat från Lilla Al-Faji, var inte orolig Mamma)

♥♥♥



Lucky me

I Fredags var det båtparad här i Marinan. Sååå jä*la mysigt. De började skjuta upp raketer på kvällen, så jag och Katta sprang ner till hamnen i spöregnet och tittade. :) Efter det överaskade hon mig med biljetter till Stevie Wonders konsert. HUR gulligt :) Den var grym grym grym och det roliga var att det var massa andra artister som var där och sjöng, det viste vi inte om så vi blev galet suprised när India Arie och Robin Thicke dök upp på scenen. F*uck vad bra dom var. Stevie är verkligen begåvad! T.o.m Jonas Brothers var där. Så nu är jag deras nya fan... hahahah , Nähh men ärligt, hade inte hört en enda låt av dom pöjkarna, men dom var fasiken bra. :D Efter konserten så mötte vi upp resten på Playhouse. Agrins sista kväll i LA, och den blev MYCKET lyckad! hahaha! Såå synd att jag råkade få kräksjukan dan efter... Men det var det värt! ;) Fett me kul hade vi!
Bilder från party natten kommer snart.

Vi har pluggat så hårt... Katta sov inte på två dygn först i natt... eller jo, en halvtimme i mitt knä igår, men då snacka hon så mycket i sömnen att jag höll på och kissa på mig hahaha, man beter sig ganska lustigt när man går på extra baterier.
När vi kom hem idag lagade jag Pannbiff med Gräddsås ( Mammas recept ;) ) Syyyyyykt gott! :) 
Nu sitter jag i soffan och tittar på Bad Santa (bästa) och  mööörschar in Chokladbollar som Katta gjort, fan vad goa dom e ;)

Night  :)



Här är vi från konserten, vi var där med de här sköna bönorna, Eden och Anta :)





Morning Sverige!

Nu ar klockan snart 5 pa morgonen. Jag ar fortfarande vaken. Jag ar trott, men anda inte. Kanner mig ganska stressad och orolig over att jag inte ska hinna med allt, men d kommer jag. Bara nagra dagar kvar, ska bli sa skont, ni anar inte. Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Ska forsoka sova. Ha en bra dag allihopa! :)


P to the m-f LUGG

Plugg plugg plugg inför final nästa vecka! Sitter uppe hela nätterna, så inte mycket nytt och kul att berätta. I morgon blir det fan utgång. Så att vi kan fylla bloggen med lite crazyness ;p
Katta har vänt upp och ner på vårat vardagsrum med papper och skisser och målningar. rörigt, men mysfaktor gånger tusen tycker jag hihi :)




Här är vi förra helgen på Lucia myset :)





Puss / Elsa

Musiq Soulchild.


Morning.

Igar sa var Pavan och Maja har, vi hade study time. Aven fast vi kan sitta och babbla en hel del, sa far vi faktiskt saker gjorda, for det mesta. Det ar mysigt med plugg tillsammans, forrutom da jag blir stressad for da maste jag vara sjalv. Konsentrations svarigheter, ja. Blir massa plugg ikvall igen. Klockan ar snart halv 9 pa morgonen, jag har varit vaken sen halv 8. Kan inte sova. Har sa mkt att gora. Nu ligger jag har pa golvet och ritar som en galning. Det har ska ga. Jag sa bli klar med allt i tid och vi alla vet att om man verkligen vill ngt, sa kan man. ;) Nu javlar!                                                                                                                                           

Bara lite av det goda. Enjoy.


Terminens slut.


Snart ar terminen over, vilket betyder att det ar ganska stressigt i skolan. Har sa mkt att gora sa vet knappt vart jag ska borja. Just nu ligger jag i sangen och lyssnar pa musik. Ingen bra ide. Nej, tankte vila lite och borja plugga nar Maja kmr, hon slutar snart. Vadret har blivit samre den senaste veckan. Igar regnade det som bara den, men det var faktiskt mysigt, onskar bara att jag kunde fa ligga kvar i sangen och fa titta pa en bra film istallet for att behova ga till skolan. En och en halv vecka kvar, sen ar jag fri. Pa lordag ska vi forhoppningvis pa Stevie Wonders konsert, om jag langtar! Har varit pa hans konsert en gang tidigare och den var grym! Han ar sa begavad. Hander lite annat kul i helgen, men d far vi skriva om efter. Massa plugg blir det oxa, mindre roligt. Hoppas att ni alla dar hemma mar bra och att inte har d lika stressigt som oss har borta. Kram K

Helgen

Det har varit en plugghelg för oss. Det är final i allt denna vecka, så nu måste allt vara färdigt! Stressigt, men jävlar vad tiden gått fort. Terminen bara sprang iväg.
Man känner verkligen att det är jul här. Julpynt överallt, i varenda Palm ;)
Och på radion spelas julsånger! Love it!
Vi har hunnit med massor sen i torsdags:
Galen lunch på Urth Café - Main street, Besök på Getty Villa - Museum (till våran watercolor klass, upptäckte sen att vi var på fel museum, surprised?)
Igår var vi på SWEA, Luciamys som svenska kyrkan anordnar. Det var jätte mysigt och Katta upptäckte att det var hennes gamla skolkamrat från stockholm som var Lucia. :)
Sen åkte vi till Rodeo Drive och åt sen lunch.
Men som sagt, mest plugg denna helg!

Puss och kram F U!

Elsa

Onsdag kväll

Jag och Katta har inte samma shema i skolan. Det kan vara positivt. Speciellt när man kommer hem en sen onsdagkväll och hon överaskar med MASSA Sushi och tända ljus i vardagsrummet. Då känner man sig uppskattad! ♥ ♥ ♥
You´re the fucking best!


Här är vi i början av september. När vi flyttade in i lägenheten. Tyckte vi var AS-COOLA som agerade "flyttgubbar" helt på egen hand ;)


Update :)

Sitter har i sangen med katta. Hon vakte mig. Sa sot och jatte stolt over att hon bloggat sa fint :)
Hon ska ivag till skolan snart och da ska jag tvatta lite. Igar overaskade varldens basta pojkvan mig med en for tidig Julklapp. Han kunde inte halla sig :)

VI SKA TILL DUBAI!!!!!!!! Wiiiieeeeeee Hur glad blev jag da? FOR GLAD!

Du ar Varldens finaste!  <3


Nu sitter vi i sangen och ater Pepparkakor och gifflar (love IKEA) Vi dricker mjolk ur vinglas :) Just living the life! Kan inte bli mycket battre an sa har.


Puss / Elsa

Kan inte halla mig..

Nu tycker jag att jag har varit jatte duktig, sa jag overlamnar resten till Elsa. Hon vill nog dela med sig lite, speciellt en grej. Kan bara saga att hon ar overlycklig. Nej, nu maste jag vacka henne. Ni maste fa veta!

Julmys

Medans jag var i skolan sa hade Agrin och Elsa varit och handlat pa Ikea. Kom hem och dom hade gjort det jatte mysigt. Hade pa julmusik, lagat tacos, kopt pepparkakor, julmust, osv. Jag fick varldens julkansla. Alskar julen. Tack tjejer! :) 


Sondag.


Ginos sista dag i LA. Vi akte och satte oss pa en lounge i Santa Monica, Mai Kai. Efter det sa akte vi ivag till en bar som ligger pa main street, Circle Bar.

Lordag.

Hade vi bjudit over Feysa och Bella pa middag. Jag och Elsa hade tagit det jatte lungt hela formiddagen. Akte och hyrde filmer, lag pa madraser i vardagsrummet och bara var allmant sega. Nar filmen var slut sa var det morkt ute och vi borjade stressa som vanligt. Akte till affaren, kom hem, stadade osv. Allt det pa en timme. Typiskt oss att gora allt i sista minuten, men maste anda saga att vi har ett bra team work. Vi hann med allt tills att tjejerna kom. Jatte mysigt hade vi det. Massa tjejsnack och drinkar. Kan bara sluta pa ett satt. Eller? :)

Bilen.

For ngn vecka sen nar jag och Elsa akte taxi, sa borjade vi prata med foraren. Han var fran Armenien. Eftersom att min bil behover ga igenom ett smogtest sa kom Elsa pa ideen att fraga om han kande ngn som kunde gora det. Under the table eller vad det nu heter. Det gjorde han. Sa vi akte dit och han fixade allt. Passade pa att byta dacken oxa, sa nu kan jag kora bilen utan nagra problem. Allt gick pa 80 dollar, hur bra?
For bra, som Elsa brukar saga!
























8279 Santa Monica Blvd.

Efter shoppingen sa var det bara att gora sig iordning infor kvallen. Vi akte ivag till O-Bar, restaurang & lounge, ett jatte mysigt stalle.
Laddar upp mer bilder nar jag far dom av Jessica.


Underbara Elsi & Jag.
















Underbara. Jessica, Pavan & Maja.

Black Friday = rea efter thanksgiving.

Fick ett samtal av Agrin tidigt pa morgonen, valdigt ovanligt eftersom att hon alltid sover till sent. Hon ville att vi skulle ivag och shoppa. Forvanad, ja. Vi brukar fa tvinga upp henne pa morgonen. Var sa trott men gick upp iallafall. Vi motas upp och sag ut sahar. Vi tittade pa varandra och borjade skratta. Akte till Beverly Center. Fick i oss lite mat, fick energi och borjade fynda.





Akte hem efter. Vilade. Akte sen ivag till Santa Monica for mer shopping.

Thanksgiving.

Vi hann aka o handla, duscha, fixa oss och baka en kaka. Vi kom nastan i tid. Mycket trevligt, tack tjejer! Vi tog inte sa manga bilder, men har har ni nagra.






Senare blev det en spontan utgang for mig, Elsa, Agrin och Feysa. Vi motte upp Pavan och Maja. Har inga bilder.

Thanksgiving.

Bestamde oss for att lyxa till det lite nere pa Venice beach. God mat och mojitos. Vi la oss pa stranden och bara njot, sen insag sen att vi var tvugna att stressa hem, var bortbjudna pa thanksgiving middag.




RSS 2.0