Tisdagkväll

Tjänare! Nu ska jag sova, Katta ligger här brevid och sover redan :)
Vi åt nog lite för mycket middag, för vi blev helt slut i kroppen efter haha.
I fredags åket jag, Katta och Gino till stranden, vi åte till Malibu, hur fint som helst, men det ligger en bit bort, så vi han bara vara där ca 45 minuter haha, för vi hade brottom sen, eftersom vi skulle till Konserten med India Arie. Jätte mysigt var det på stranden och vi hoppade i vågorna, super kul. Sen åkte vi förbi en skit mysig restaurang på vägen hem. Den låg på stranden, sååå jävla skön kännsla att gräva ner fötterna i sanden samtidigt som man mörshar in Guacamole i hela käfften :D haha. Efter det var det brottom hem, göra sig i ordning, Gino och Frida åkte i förväg i Fridas bil, jag och Katta var tvugna att duscha å så. Sen fick vi genast jätte jätte stressigt.. hoppa in i bilen och iväg mot affären, för vi skulle ju ha piknick på konserten eftersom det är på en stor gräsmatta. det roliga är är det var världens fucking kö på motorvägen... klockan han till och med bli 8, det var då konserten började... vi kröööp förfan fram... vi fick panik, och Frida och Gino ringer och säger att hon är grym... fan... Vi åt upp Piknicken i bilen :) Jätte gott. Men vi han tillslut, och fick se några låtar. Hon var grymt bra! Och vi hade bara stjärnorna över oss :)
Efter det åkte vi till Skybar... grym utsikt från det stället!
I lördags firade vi Ginos 25-årsdag! Förfest hemma hos oss, sen var det utgång för hela slanten, Mycket lyckad kväll!

I dag fyller Moster Marie år. Grattis på dig snygging! <3

Puss puss puss

Bilder kommer!

Torsdag kväll!

Hej hej Elsa här!
Jag sitter vid köksbordet och äter BEN&JERRY´S ;)  Idag har jag gjort... INGENTING. (Förutom att skypa med Jr :) ♥ så man ska inte klaga).  Klockan börjar närma sig elva och Katta virrar runt i lägenheten. Hon ska ut! :) Men har beslutsångest, för hon är typ bjuden på 5 olika grejer, och ni vet ju hur Katta är, hon kan inte säga nej till nått, så nu har hon jävligt mycket på G! Tänkte stanna hemma ikväll, fråga inte varför, men jag har galen huvudvärk, Katta me faktiskt, vi tror att det är för röken från micron... Känns som att det rullar runt massa kemikalier innanför pannbenet... Katta tror att jag kommer ligga avsvimmad när hon kommer hem inatt, Men hon sa att hon kommer ge mej hjärt & lungräddning i sånt fall. Så jag känner mig trygg i allafall :) I morgon ska vi på en konsert med  India Arie :) Det är en gratis konsert på en gräsmatta utanför en skola. Så vi kommer sitta där under stjärnorna och lyssna på hennes underbara musik :) Ska bli sjukt härligt. Jaha... nu var jag nere och vinkade av Katta och Agrin som kom och hämtade henne :) Katta tog med sin drink ner till bilen, som jag skulle ta med mej upp, det roliga var att hon spillde ut halva drinken på sig själv. Hahahah jävla stress apa :)) Näh.. nu slänger jag mej i soffan och hoppas på att en bra film dyker upp på tvn ;)

Puss och kram F U :)






Morning

Har precis vaknat, Elsa sover fortfarande.
Lektionen pa Ucla gick bra! Skolan ar sa fin, vill verkligen ga dar, men d ar for dyrt. Lektionen holls i ett stort klassrum och d var fullt med folk. Lararen verkar grym, men sjalva matten verkar lite svar, men d ska nog ga bra.
Jag och Elsa gar en art klass tillsammans, men jag hoppade over den igar bara for att jag inte fatt till malningen som vi skulle lamna in. Jag ar sa petig, gor jag ngt fel sa maste jag slanga den och gora en ny. Satt darfor pa vardagsrumgolvet fran att Elsa akt ivag till skolan tills att hon kom hem, blev kanske klar 5 minuter innan. Gino som lanade min bil igar, hann aka ivag i flera timmar och nar han kom tillbaka satt jag fortfarande dar och malade. Fick iallafall sallskap, det var lite roligare an att sitta instangd och mala sjalv.

Resultat. Satt inte just med den har i 8 timmar, utan kastade nog 10 malningar innan d bara for att jag blev missnojd. Kanner mig inte helt nojd nu heller, men det har far duga. Esa sager att det ar ett tecken pa att man ar psykad.


Det har en teckning som Elsa fatt gora i hennes drawing klass. Visst ar den grymt fin!


Det luktar sa brant i var lagenhet. Igar kvall sa kom Agrin over till oss. Hon var hungrig sa hon stoppade in san dar nudelgrejs i mikron. Medans vi satt och pratade ute i vardagsrummet sa sa ngn nanting om hennes nudlar och bara for att skramma henne sa jag att d luktade brant. Nar hon gick till koket sa luktade det brant pa riktigt. Det var rok overallt. Vi fick oppna fonster, balkongsdorren, vifta med handdukar och forsoka andas medans. Har aldrig andas in sa mkt rok forrut. Vi gick over till Gino och company, satt ute pa balkongen och pratade gamla minnen, d var mysigt.




Ciao!

Mandag

Agrin kopte en bil medans vi var i Vegas. Nu har hon markt att det ar ngt fel pa bilen sa d har blivit en massa krangel. Jag och Pavan skulle me henne till bil firman igar men pa vagen dit sa ringde han och sa att han inte skulle vara dar. Idiot. Fattar inte att det finns sana manniskor, hur kan man blasa nan sadar. Hoppas att det loser sig iallafall, skulle aka tillbaka dit idag sa vi far se vad som hander. Jag kan inte folja med, for idag borjan min matte lektion pa UCLA. Det kanns lite nervost, men tycker att det ska bli jatte kul att fa lasa den kursen pa just den skolan :)


Hemma hos oss igar kvall.

Magnificent

Hejsan!
Vi är hemma nu efter Vegas! Mamma, Jens, Moster och Lasse... Tack för allt! Jag älskar er och det var sjukt kul att vara där tillsammans med er! Vi gör om det snart igen :) Jag gillar Vegas! Oj... det var lamt, Jag fucking ÄLSKAR Vegas. Det är såå sjukt kul där. Jag och Katta gjorde en "Hangover" ! Köpte två engångskameror, framkallades igår. Hahahaha inga komentarer, men det ska göras om fler gånger... Engångskamera alltså!
Kom precis hem från min Fotoklass. Jag fattar ingenting... hahahah det är sant, jag sitter längst fram som ett frågetecken... Jag valde inte Foto för att lära mej vad allt heter och vilken jävla Lightspeed, Exposed och vad allt heter. Jag vill ta fina bilder... hahah jaja, jag lär mej snart.
Så skönt att vi har kylskåp :) Katta har lagat spagetti och köttfärssås, mkt gått! Det gå bra att sova ihop oxå :) Katta pratar i sömnen varje natt nästan, men ännu värre är det när hon skrattar i sömnen, händer ibland. Jävla scary asså!
Idag fyller Gino 25 år. Grattis Grattis! Det ska firas på lördag.

Jag har lämnat in 4 stycken arbeten på min ART 20B-kurs (Color Drawing). Fick A på allihopa :) Så jag är glad faktiskt! Nu kommer massa bilder som jag lovat för länge sen. Från en utekväll och från min fotokurs! :)

Saknar er alla!








Tack Katta och Gino som ställde upp som modeller :)




Utgång för några veckor sen!





Bilder fran Vegas!

Pa vag till Vegas. Det var sa mkt trafik. Nar trafiken slappt och vi bara hade 1,5 timme kvar sa markte jag att ena sido spegeln var los, sa stackars Elsa fick halla i den.


Pa lordagen var det en stor boxningsmatch i Vegas, d var nog darfor det var sa mkt folk oxa. Manga hade akt dit bara for att se pa matchen. Jag och Elsa ville ga, men biljetterna var for dyra. Mayweather vann iallafall matchen och det var dom flesta glada over!



Poolparty pa Tao. Vi funderade pa att ga pa ett annat som heter wet republic, men eftersom att jag redan varit dar sa tankte jag att vi kunde prova d har. Synd, for vi fick senare reda pa att P diddy holl i det andra och det hade tydligen varit grymt. Typiskt.


Pa bar Cantina dar vi fick varldens gulligaste servitor, Javier.


Madde&Malin.                      Jens&Lasse.                   Elsa&Katta. 


Inne pa stallet XS.



Pa luxor dar vi tjejer satt och drack drinkar, vi skrattade sa mkt! Jens och Lasse hade gatt och lagt sig. Vi gick sen vidare till ett stalle som heter Cathouse tillsammans. Tack for en super trevlig kvall, ni ar underbara! Efter det sa gick jag och Elsa vidare till ett stalle som heter XS som tydligen ska vara varldens dyraste klubb.


Det var tankt att vi skulle komma ivag tidigt pa sondag, men vi gick och la oss for sent och jag var fortfarande full nar jag vaknade sa jag kunde inte kora. Man skulle checka ut vid 11, men vi chekade nog ut vid 1. Nar vi satte oss i bilen sa gick den inte att starta, som tur var sa fick vi hjalp av ett par fran tyskland. Gick sen till MGM's pool omrade och vilade ut, akte inte ivag forens vid 6. Eftersom att bade jag och Elsa har daligt minne, sa fick vi ga runt och leta i hela parkeringshuset efter bilen innan vi kunde aka hem.

Fagel som sket pa Elsa.                      Jag madde jatte bra.



Mer bilder kommer pa sondag, da vi far dom av Charles.

Madeleine, Malin, Jens & Lasse: Det var sa kul att traffa er i Vegas! Tack for allt, det uppskattades verkligen :)

.

.

Bild-regn

Godmorgon! Solen skiner, och vi ska få vårat kylskåp ikväll! :) Såå nice att börja leva ett lite mer organiserat liv! Vi somnade ganska sent igår, solen hade tydligen gått upp när Katta tvingade sig själv att slockna. Vi som skulle ställa klockan och gå ner till poolen för första gången... vår klass börjar klockab 2, så vi hade haft tid med det. Men så blev det inte, istället vaknar vi av att det knackar på dörren, det var Gino som kom och lämnade deras damsugare som vi tänkte använda oss av lite :) (kaaaan behövas JA) För er som inte vet, så är Gino Kattas gamla Roomie. Världens gooaste, raraste, knäppaste göteborgare med fullt ös medvedslös. Han har energi han! Efter att han lämnt damsugarn frågade han om vi fortfarande sov, Ja sa jag, JAHA sa han, vände på klacken och sa glatt att " Vi ses sen dådaa, Nu drrrar jag till 3d street, ha de göött, hej hej!" hahahah ENERGII eller vad! Nu ska jag och Katta äta Tacos, rester från igår, mums! Hon hade dukat upp för middag igår när jag kom hem sent! Min lilla nyponros! hahaha (hon hatar när jag säger så)

Kärlek till er alla! I morgon kommer mina föräldrar hit över dagen från Vegas, Moster och hennes man är oxå med! Katta och Jag följer nog med tillbaka till Vegas när de åker hem, bara över helgen Wieeee!

Puss och kram F U!


Villa Venetia.

Nu har jag antligen fatt ihop sangen, sa fran och med ikvall sa sover jag i rummet med Elsa. Har precis stadat och ska strax ivag till Marina Terrace. Agrin, Pavan, Kim och Zakia bor dar. Hinner bara vara dar en snabbis, for jag tankte hinna laga lite mat innan Elsa kommer hem, hon slutar skolan vid 10. Det blir nog tacos, enkelt och gott. Vi har inte haft nagot kylskap, men hittade ett igar som vi ska fa imorgon, antligen!

Vi bor sa mysigt! Just nu sa har en bat stannat precis har utanfor, dom spelar gammal lugn musik. Langtar tills att vi gjort i ordning balkongen, d kommer bli mitt favvo stalle i lagenheten. :) Nu maste jag dra! Ciao



Helgen.

Fredag: Sprang vi runt som vanligt, men senare pa kvallen sa var vi ett gang som grillade vid Marina Terrace. Efter det drog vi ut till ett utestalle i Hollywood. Blev senare stoppade av polisen, men var bara ngn kontroll och allt gick bra. Polisen har en tendens att borja flirta har, sa som tjej har man det ganska bra, slipper boter lite da och da :)

Lordag: Akte vi till storage och hamtade dom sista grejerna, men insag att nagra stal grejer fattades sa vi drog till Ikea och fixade det. Efter det sa akte vi till Main street dar vi hittade en super affar! Vi blev helt kara! Vi fyndade och stressade hem for att gora oss iordning. Jag och Elsa var bjudna pa en hemmafest pa ett Mansion i Beverly Hills. Det ar helt sjukt hur stort vissa bor har i Los Angeles. Nar vi varit dar ett tag sa stangde dom av musiken for att grannarna klagat. Vi blev sugna pa att dra vidare, men vi kunde inte komma darifran. Ingen hade ngt nat pa mobilen. Efter en stund sa traffade vi en man som sa att vi kunde fa aka ner till Hollywood blvd i hans hummer limo, vi klev in som blixten men fick kliva av minst lika fort och det var pa grund av att nummer inte gavs ut. Pinsamt. Vissa personen ar sa skumma i det har landet. Vi lyckades iallafall komma ner till Sunset dar vi fick skjuts av David. Aven fast han bodde i The Valley, som ligger at andra hallet, sa skjutsade han oss hela vagen till Marinan. Snalla manniskor finns oxa. Han berattade att Pink och en av snubbarna i Guns n Roses ar goda vanner till honom. Han lovade oss en motorcyckel tur langst Pacific Coast Highway. Hade varit coolt.





















Sondag:
Vet inte riktigt vart jag ska borja. Elsa hade en laxa dar hon
behovde ta foton till hennes nasta lektion. Hon fragade om jag hade nagra ideer pa vart hon kunde fota och jag kom pa att vi kunde aka till Skid Row. Tankte att hon kunde fa nagra betydelsefulla bilder. Bilder som sager mer an tusen ord.
Skid Row ligger i Down Town och ar ett av dom fattigaste omraderna i Los Angeles. Riktigt slumkvarter. Har nog aldrig sett sa manga uteliggare pa en och samma plats i hela mitt liv. Nu snackar vi om ett ett helt eget samhalle. Det var helt sjukt att se, men samtidigt sa intresant. Vi upptackte ganska snart att det inte var nagon ide att kliva ut bilen och fota, aven om klockan bara var 12 pa dagen, sa vi bestamde oss for att aka darifran. Vi stannade vid ett rod ljus och fragade bilen brevid om vagen till China Town. I samma sekund sa vi blev pakorda bakifran. Forbannad oppnade jag dorren och ut kommer gangsta och hans polare. Han ar helt patand och saknar aven tander i kaften, ja da forstar ni nog vad jag menar med gangsta. Han sma flinar och fragar om att ar okej och det enda jag tankte pa vad min bil. Bitch Katta kom fram. Han foreslog att jag skulle ga ut och titta och det gjorde jag saklart inte. Antingen sa hade dom rovat bort mej eller sa hade dom snot bilen men Elsa och min system kamera, jackpot! Sa jag svor och smalde igen dorren irriterad och sa att Elsa skulle skriva ner deras registerings nummer fort. Hon hittade ingen penna, sa pucko Katta, dvs jag, foreslar att hon ska fota den istallet. Nar hon gjort det sa marker hon att dom fuckar ur och springer mot oss, sa Elsa skriker kor kor kor! Jag fattade ingenting, men hon fortsatte skrika att jag skulle kora sa jag tryckte allt var jag hade pa pedalen och korde mot rott. Vi borjade skrattade lite grann, tills vi insag att dom borjade biljakten. Vi fick panik. Dom korde fortare och fortare, sa vi gasade pa annu mer och forstod det att dom menade allvar. Vi korde nog i 140. Vet inte hur jag ska forklara, men kandes som att vi var med i en film. Det var den sjukaste kanslan, hur hade vi hamnat i den situationen. Panikslagna som vi var forsokte vi anda komma pa satt att aka ifran dom, men det gick sa javla fort. Jag sket i stop skyltar, rod ljus och dom likasa. Dom forsokte kora upp brevid oss, sa fick kora zig zag for att ha dom bakom oss. Jag vet, d later helt sjukt. Vi var helt hysteriska, har ingen aning om vad vi skrek och sa i bilen, men radda var vi iallafall. Trodde att vi skulle do pa riktigt, om inte av dom sa i en trafik olycka. Fraga mig inte hur, men vi lyckades till slut skaka av oss dom. Vi stannade till vid en piñata affar dar vi fick gomma oss hos mexarna. Stannade dar ett tag och akte sen hem till vara trakter. Venice kanns numera sakert jamfort med Skid Row. Fatta att d vare min ide, nagon som ar forvanad? Sa typiskt!
Var inte oroliga, ska inte goras om! :)

Pa kvallen gick vid och at pa en restaurang nere vid Fishermans Village tillsammans med Gino, sen var det dags for laxor.

Nu fick jag ont i fingrarna! Puss&Kram

Mycket pa en gang.

Vi vet, vi vet... vi har varit jävligt dåliga på att uppdatera bloggen, men vi har inte haft något internet. The CableGuy kom för några dagar sen (äntligen, hade väntat länge på det) och skulle instalera bredband... Han kommer med värsta stenålders modemet, och tror att vi inte ska ha trådlöst, vi har alltså fått fel grejer... en del av min och kattas vardag, jaha sa vi, och han fick återkomma nästa dag med ett trådlöst i stället. Nej, då märker vi efter 40 minuter med det nya att det är glapp i en sladd...så internet funkar inte... PALLA! Hur irriterande blir man inte då.... så efter 3 dagar så var de äntligen här i morse med ett helt sprillans nytt och frächt :) Kul.... men då funkar inte min uppkoppling... Jag tror jag ger upp snart, hoppar ut genom fönstret.... Fast det skulle ju inte vara så jävla jobbigt, för då hamnar jag i poolen.... Weeeyyyy ( How U Doin ) ;) Vill ni veta en sak.... Vi har fortfarande inte haft tid att ligga vid poolen. För vi har varit mitt uppe i flytten, skolan och allt annat som fyller upp våran vardag :) Vi flyttade HELT själva.... två små svenska flickor, och en stor monster flyttbil. Fråga inte hur vi fick upp soffan i den, men vi var jävla impade på oss själva. Galet många blåmärken på köpet, men stolta var vi :)) Tack snälla Matthias som låter oss låna alla hans möbler! Katta hade oxå lite möbler som hon förvarat på Storage. Så några dagar innan den stora flytten så åker jag , Katta och Jack dit tillsammans för att hämta de! ojjj nu somnade jag visst... Katta är jätte arg på mig... men hon är min lilla nyponros hahahha. Här Katta.... ta över! Godnatt.... klockan är 6 på morgonen... puss

 

Nu far jag fortsatta, jag som inte ens gillar att blogga egentligen. Jaja. Hon var iallafall varldens bitch sa Jack gick in och "hotade" henne, som hon la upp det, sa hon vagrade oppna grinden (man kommer inte ut annars) och ringde polisen. Hon sa att hon skulle stamma oss. Bra tajming. Klockan var 3 och min lektion skulle borja kvart over. Stressad? Ja! Jag bad henne att oppna, men hon vagrade. Fan vad jag var forbannad. Till slut kom polisen och det loste sig. Fick aven en lapp som jag skulle visa lararen, men hade haft en lektion innan med den lararen och han sa verkligen att han inte lyssnade pa nagra ursakter sa visste att han inte skulle lyssna pa mej. Jag var sa nervos. Det ar den enda kursen som jag verkligen verkligen behover fran smc for att gora min transfer. Jag korde som en idiot. Nar jag hittat perkering och skulle lagga in pengar i mataren sa markte jag att den var trasig sa fick aka runt och leta efter en annan. Hittade en annan till slut. Pa vag till klassrummet sprang jag sa fort sa att min ena flipflop gick sonder, sa jag sprang in anfadd med EN toffla till klassrummet. Kul. Han sa att jag blivit droppad fran klassen men bla bla orkar inte skriva allt. Fick iallafall vara kvar i klassen. Tur.

Det har hant en del sen sist, men orkar inte tanka tillbaka och skriva allt. Vi far helt enkelt bli battre pa att skriva nu nar vi fatt vart internet. kram kram


B-day :)

Igår så var det min födelsedag :) Jag är jätte stor nu! Det känndes ganska konstigt att inte vara hemma på min dag, men det var lungt för jag hade så mycket annat att tänka på. Min första fotoklass startade igår (GALET KUL) klockan 18.00 och slutade 21.30. Helt bäcksvart var det ute då... kännde mej heeelt ensam i den här stora stora staden. Då känndes det verkligen inte som min födelsedag. Då kom Katta och hämtade mej, så åkte vi hem. Gissa vad hon har gjort till mej då..... Tänt Ljus, Köpt världens finaste tårta, Köpt blommor, och fixat världens bästa present! HUR jävla gulligt var inte det, jag blev helt överlycklig! Vi har ju bestämt oss för att skaffa 6 pack magrutor nu jag och Katta. Men dom var heeelt bortglömda när vi satt tillsamans i soffan och tryckte i oss tårta ;) Presenten jag fick var att välj mellan två konsert biljetter! Och jag som ÄÄÄLksar Konserter !!! Jamie Foxx vs Boyz II Men. Jag valde det sistnämda ;) Eeehh How U Doin? Jippiiee! Hon är Fucking BEST den där Katta...
Jag åt tårta till frukost, med ett glas mjölk, mjölken här smakar grädde, såå gott :D (sa någon 6 pack?) I måndags var Agrin, Katta, Jack + hans rumskompis (kommer inte ihåg vad hon heter) och jag på cheesecake factory nere i marinan. Älskar det stället!Dom har så god mat, och galen utsikt. Jag var helt slut den kvällen och helt plöttsligt kommer de ut med Cheesecake med ljus och sjunger happy b-day, jag som är halvt medvetslös sjunger me, och tittar efter vem alla sjunger för, tog ett tag innan jag fatta :) Gylligt tycker jag!
Här kommer lite bilder från poolpartyt i söndags, och på min fina tårta :) Ska nog springa till kylskåpet och rota fram den ;p

Puss och Kram / Elsa










We Run LA !

I morgon så är det 2 veckor sen jag landade på LAX. Fan vad jag trivs här i storstaden! Mamma, du vet ju hur jag alltid varit...  Gaaahhh det händer så mycket saker runt om kring hela tiden. Bara att åka buss är ett äventyr. Ni tycker att söder är fullt med knasbollar, Damn, här är folk helt sjuka i huvet! :) Men det är så kuuul! Första veckan här innan Katta kom så fick jag bo hos Feyza och Isabelle. De bor i Palms, Hur mycket människor som helst bor där under samma tak, så det spelade ingen roll att jag kom, bara en mer lixom :) Super snällt att jag fick stanna där, och galet kul hade vi oxå!
Nu bor ju jag och Katta i Venice, CRAZY Venice! Helt sjukt mysig... och läskigt. Lite halv skum kombination haha, Första dagarna blev vi både livrädda och jagade utav uteliggare... Nu,  har vi blivit bundisar med dom :)
Och gissa vad!!! Vi skrev på för våran nya lägenhet idag :) Vi är super glada, den är såå fin! Den ligger i Marina Del Rey och vi har utsikt över marinan! HOW U DOIN ;p 
Plus att ägaren ser ut som Mc. Lovin, Hur COOLT! Hahaha!

Idag var även första skoldagen, vi var nära på att komma försent...jag sa NÄRA på... vi kom i tid, men tjena vad svettiga vi var. Vi sprang som om vi blev jagade utav uteliggare i Venice över skolgården. Helt dyngsura :) Men det känndes skit bra att äntligen få vara där!
Igår var jag och Katta bjudna på ett poolparty uppe på Renaissance Hotel i Hollywood. Galen utsikt, galen musik och galet väder. Det ska bli en standard på Söndagar :)
I morgon är det min födelsedag, jävlar vad mycket tårta jag ska trycka i mej! Jag saknar er alla där hemma, men nej, inte så mycket att jag sitter nästa flyg hemn ;D
Puss och Kram eller XOXO som alla coola bloggare skriver ;) / Elsa

Ps. Jag är cool och jag bloggar.



Tischa, de har Red Strype i 1 liter här... Var tvungen att jävlas med en bild ;p




Utsikten från våran nya lägenhet i Marinan :)



Våran balkong





Poolparty!






RSS 2.0