Keep it one Huney

E här! Viilken jävla kväll det var igår. Det var Justin Timberlake och Timbalands Födelsedags fest på Drais, Timbaland stod i Dj-båset och showade för allihopa. Ciara var där, Jessica Beal såklart, och Brandy och Ray J festa loss helt hysteriskt. Galet bra musik och stämning :)! Jag och Katta tyckte att klockan gick fööör fort och att åka hem lät som en jätte dum idee. Så vi gick på efterfest, ägaren till klubben hade stor fest några våningar (typ hundra) upp i samma byggnad. Det är så annorlunda på efterfest här och i Sverige, här har dom vakter, Dj och bartenders som jobbar på festerna, så det känns som att man kommer in till en annan klubb. Viiilken utsikt det var, och Paris flamsade runt på festen. Ray J hade oxå hittat upp till festen, han hittade även Katta. Han bokstavligen ÅT upp henne med ögonen, och smörade in sig med sitt Casanova snack. Det var en riktigt kul kväll!!

Här är en bild som vi fånga när vi äter frukt med choklad som dom hade i köket, där stod vi typ hela tiden! hahaha riktigt gott!

Keep it one Huney





Puss Puss


Onsdag

Elsa här! Kom hem från skolan nyss. Sitter och möörshar in korvstroganoff i käfften. Blev inte "samma lika" som Kattas, men den blev god endå :)
Kan nån berätta för mig varför det inte är typ fett med jävla varmt ute? Det ska vara det den här tiden i LA. Jag blåste bort när jag gick hem idag, bokstavligen... Men solen lyser och jag känner mig lycklig och glad endå :)
Vi har trevligt besök här av Minna, Josse och Johanna. Vänner till Sandra. Så ikväll ska vi visa dom Drais, favvo klubben just nu. Innan det så ska jag och Katta till en Rock spelning. Det ska bli intressant och kul ;)

Nu - Plugga och sen hoppa in i duschen.

Trevlig torsdag till er hemma i Sverige

Puss / E


Just nu... Manhattan Mondays


Plugg tider

Studera mera. Vi har suttit föhfaaan hela jävla veckan och pluggat, Katta på sin madrass, Jag på min stol och Sandra och flytit omkring.. SÅHH...
Katta har gått upp 7 varje morgon och pluggat röven av sig, Hon går ju i tuffa skolan ni vet, och den tar slut om en vecka... oj..OJOJ... ahh det sa vi me, när vi kom på det. Men hon har varit så duktig och hann klart med allt. :)

Jag har haft väärsta utmaningen i min oilpainting klass. Måla av mig själv när jag tittar mig i en liten,liten jävla spegel... skit svårt, men super kul... Såhär blev det... Jag måla med hela spegeln oxå... haha läraren bara skratta :D

Passade på att förstora läpparna oxå, när man endå har chansen, gratis och smärtfritt ;)



Puss Puss Elsa

Dålig uppdatering? Vaa...snackaru om?

Hej allihopa :) hej hej! Allt bra? Tack allt är bra här! :)
Haft besök, massa besök. Först kom det 4 brudar hit; Kusin Anna, Lera, Nujin och Samira. Fa-an vad kul vi hade... Fika på Sunset Blvd, Shopping på 3rd street och Beverly Hills, Fest på Drais och en Vegas resa hanns med på en vecka. Valeria stannade en extra vecka. :) Strax inna Lera åkte hem så kom Junior hit oxå, så det har inte varit en lugn stund sen långt tillbaka. Bilderna får tala för sig. Vill ni veta mer får ni ringa, eller skaffa Skype och ringa där i från... Lite den!



3 brudar vi såg på en klubb, jääävlar vad vilda dom va ;)



Roomie Sandra och våra egna turister utanför "the shiieet" restaurangen The Ivy i Mellrose.



Vegas Baby

 

Drais

 

En tur till San Diego. Flamsiga, råkade vi hamna på en hundstrand och fick sällskap av den här charmören

 

Lera, Junior och Kattas vänner från Australien på Manhattan Mondays.
Pusskalas på Industry :)

 

 



Junior, Jag och Sandra var på Universal studios och hade superkul :D


Puss och Kram / Elsa


RSS 2.0